Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatražen pritvor

Lijepa Sara sat vremena pričala zašto je nožem izbola blizanku

Sara Grković
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
02.02.2015.
u 17:24

Nakon što je sestru Dajanu teško ozlijedila, Sara Grković pobjegla je u krvavoj odjeći, a uhićena je nekoliko sati poslije

Sara Grković, koja je u subotu u stanu u Ulici braće Bačić 30 u Rijeci svoju 22-godišnju sestru blizanku Dajanu više puta izbola nožem, danas je uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu bliske osobe predana pritvorskom nadzorniku i potom odvedena na ispitivanje u nadležno tužiteljstvo.

Na ispitivanju u Općinskom državnom odvjetništvu nije imala branitelja i navodno je iznosila obranu. Tužiteljstvo je zatražilo da joj se odredi istražni zatvor, i to zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela, a o tom će zahtjevu odlučiti istražni sudac riječkog Županijskog suda.

Sarina sestra Dajana dobro se oporavlja u KBC-u Sušak, gdje je zaprimljena s više ubodnih rana između prsa i trbuha i desne natkoljenice, a liječnicima je navodno rekla da ju se sestra Sara izbola kuhinjskim nožem jer je na nju ljubomorna. Napad se dogodio oko 19.30 sati, a Sara je potom pobjegla iz stana, i to krvave odjeće, a policija ju je uhitila oko ponoći. Djevojke su u trenutku obračuna u stanu bile same jer im je majka u Njemačkoj, gdje njeguje bolesnu baku. Roditelji su im rastavljeni, a majka 22-godišnjakinja susjedima se često žalila da otac ne plaća alimentaciju. Neki susjedi lijepe blizanke opisuju kao uzorne i pristojne studentice Ekonomskog fakulteta, dok se drugi žale da se iz njihova stana često čula buka.

– Viđali smo ih rijetko, no iz njihova stana se stalno čula neka buka. Nerijetko se čula i svađa između dviju djevojaka – kažu susjedi.

No, ipak su ostali iznenađeni kada su čuli što se u stanu dogodilo.

>> Privedena djevojka koja je izbola sestru blizanku

>> Sestru blizanku dvaput ubola nožem

Komentara 24

AN
AnteizmalogZGa
18:16 02.02.2015.

Novinaru, naslov ti nema veza s daljnjim tekstom. Uredniče dajte i njega obrišite na nekoliko dana ili na nekoliko godina!

DI
duncan_idaho
19:00 02.02.2015.

toliko je lijepa da nakraju nisam ni pročito tekst

DU
dugonoga
22:48 02.02.2015.

pa Jel bitno da li je ljepotica ili ne? ona je pokušala ubiti svoju sestru i to je najbitnije. može biti najljepša na svijetu kada u njoj tako mladoj čuči zvijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije