Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Microsoftov patent
Povratak na članak

Lijenčine, oprez! Stiže sustav koji prati ponašanje zaposlenika

“Nadrljati” možete, primjerice, ako prekidate kolege u razgovoru jer će softver to prepoznati i negativno ocijeniti.

Komentari 4

AG
agata
19:37 07.12.2011.

Svašta!!! Što sve neće smisliti kako bi odlazak na posao bio još stresniji. Uz šefofobitis svi ćemo još razviti i kronični računalofobitis. p.s. Od svega nabrojenog, najviše me zanima kako će to ovaj \"pametni\" program ocijeniti kako se tko obukao.

VL
Avatar Torento
Torento
22:55 07.12.2011.

Kao usput, program ima još mogućnost upada NSA i njegovu kontrolu nad vašim računalom (čita vaše podatke, prisluškuje putem mikrofona i web kamere i tko za što još). Globalni Big Brother.

VL
OR
orisis
06:18 08.12.2011.

postaviti to shefovima da ispravljaju svoj nachin ponashanja prema zaposlenima a zaposlenicima Mikrosofta postaviti to u njihovim kuchama.

VL
IG
igorl
12:04 12.01.2012.

Ovo je kao stvoreno za lose sefove. One koji ne znaju da postoji granica kojom se putem pritiska i intimidacije moze dici produktivnost nakon koje eksponencijalno pada. Najbolji primjer je Google - u kojem se pravila nikad ne krse izz jednostavnog razloga - jer ih nema. A ljude se na produktivnost potice dobrom timskom atmosferom koja granici s igrom, te zdravim odnosima sef - zaposlenik. I.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.