Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt bebe
Povratak na članak

Liječnik rekao majci kako je normalno da novorođenče umre

Disciplinski postupak koji se protiv ginekologa vodi u Hrvatskoj liječničkoj komori obustavljen je dok sud ne donese svoju odluku

Komentari 8

Avatar blackula9
blackula9
21:28 26.01.2011.

..suosjećajno..

VL
TO
tonkica
13:46 26.01.2011.

Tetka je bila u boksu dva dana dok je radala drugog sina. Napatili se oboje ali fala bogu dobro je proslo. Zabrinjavajuca je cinjenca da ju nisu htjeli poroditi na carski rez dok mali nije imalo koma otkucaje srca. Nijee bilo vazno niti sto je se ne otvara, niti sto je mali zapeo u porodajnom kanalu, a kamoli da je i prvog sina rodila na carski. Dan danas se pitam koji je razlog tome? stednja materijala? nestrucnost? neznam... Obitelji Milek saucesce...velika je to tragedija i strasna bola za roditelje.

VL
MI
mica1111
14:11 26.01.2011.

...a svašta...,nemamo mi tu što komentirati...nestručni smo za porode... ...a što se stvarno događalo zna liječnik... ...razumijem roditelje,ali bilo bi dobro čuti i drugu stranu,liječnikovu...

VL
DO
doktorica
15:08 26.01.2011.

Nije uopće objašnjeno kako su nastala ta oštećenja nego se optužuje za nesavjesno liječenje bez argumenata .Uz sve poštovanje i pijetet novinar bi trebao barem navesti razloge te tragedije,najlakše je optuživati.

VL
VA
vatra
15:54 26.01.2011.

tragedija svi znamo da se za poseban tretman na porodu plaća po 500 eura bio sam na porodu svoje žene i nisam platio ništa, ali pošto mi je žena počela rađati a liječnice nije bilo(samo babica i sestra) sam samam je tražio po bolnici i doslovno dovukao u box preporuka svim muškarcima: budite prisutni na porodu. osim što je nevjerojatan doživljaj i iskustvo biti ćete od velike pomoći svojim suprugama

VL
DO
Dončura
21:19 26.01.2011.

Ovi ljudi su bez sumnje doživjeli veliku tragediju ali zaista mi nije jasno zašto je ovaj članak ilustriran ovom fotografijom. Što se tim postiže. Strašno.

VL
LU
lubenica
21:28 26.01.2011.

To se i meni umalo dogodilo prilikom prvog porođaja. Ležala sam u Petrovoj na sam Uskrs. Nikoga oko mene satima. Čistačica mi je kontrolirala CTG, a osoblje je bilo sam bog zna gdje...Nakon 13 sati užasnih trudova, i nakon što su se već očitavale depresije na CTGu, ekipa se konačno odlučila na carski. Izvukli su dijete na vrijeme. Napominjem da je to bilo tek nakon što mi je teta došla u boks, te nakon što je digla paniku zbog CTGa (žena je medicinarka). Carski rez je operacija kao svaka druga, i kao takva - košta. Dakle, zbog štednje se izbjegava. Nije Vinogradska jedina bolnica gdje se liječnici igraju bogova.

VL
MI
mica1111
21:45 26.01.2011.

...zato je riječko rodilište zakon...najbolji ginekolozi i babice...!!! ...tamo nećete čuti za nikakav cirkus...ili skandal...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.