Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA A1

Liječnik o ozlijeđenima: 'U kratkom roku stiglo nam je šest osoba, imaju teške ozljede'

Karlovačka bolnica od danas smanjuje “hladni” program, nema pregleda za sve koji nisu hitni
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
06.01.2024.
u 09:09

Osim karlovačke bolnice, ozlijeđeni su prevezeni i u OB Ogulin, KB Rijeku te u KBC Zagreb, a među njima su i djeca

Od ukupno 12 ozlijeđenih u teškoj nesreći na A1, poslije tunela sv. Marko, koja se sinoć dogodila, šest osoba prevezeno je u karlovačku bolnicu. Tri su osobe poginule, potvrđeno je ranije, a promet tom dionicom bio je zatvoren te preusmjeren na državne ceste do jutarnjih sati.

Osim karlovačke bolnice, ozlijeđeni su prevezeni i u OB Ogulin, KB Rijeku te u KBC Zagreb, a među njima su i djeca. Specijalist opće kirurgije dr. Darko Delač potvrdio je za HRT kako su prvi ozlijeđeni krenuli stizati oko 3 ujutro, a petero njih su strani državljani.

- Kod nas je u kratkom roku dovezeno šest ozlijeđenih osoba iz te prometne nesreće. Uglavnom radi se o pet stranih državljana. Mi nismo uspjeli otkriti identitet. Radi se i o jednoj maloljetnoj osobi, hrvatskom državljaninu. Od spomenutih pet osoba, ustanovili smo da se radi o teškim tjelesnim povredama. Svi su stabilno i nitko od njih nije primljen u jedinicu intenzivnog liječenja. Kod jedne osobe se očekuje daljnja kirurška intervencija tijekom dana - objasnio je. 

>>IZ MINUTE U MINUTU: Više detalja o teškoj prometnoj nesreći pratite ovdje

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije