Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENADIO NEKE
Povratak na članak

Liječnik iznenadio: 'U moju ordinaciju mogu samo cijepljeni i oni koji su preboljeli COVID-19'

Poštuje odluku da se netko ne cijepi, naveo je i dodao kako oni moraju poštovati činjenicu da on štiti pacijente

Komentari 11

DA
DarthVader
18:32 15.09.2021.

Podrzavam apsolutno ovog doktora.

VL
DL
dvanaest_legija
08:53 15.09.2021.

Dr. Mengele!

VL
SA
samoljubav
14:54 15.09.2021.

Bravo! Podržavam milijun posto! Tako bi trebalo u sve bolnice i ambulante.

VL
PR
pravednik2
09:25 15.09.2021.

Liječnik-privatnik može sam odlučiti, koga će primiti.

VL
Avatar Dokman
Dokman
08:20 15.09.2021.

Veleumni doktor još nije čuo da cijepljeni šire također virus? Kod takvog doktora ne bi ni išao..

VL
MA
MatoMato
11:03 15.09.2021.

Stazi metode , ovi polako uvode DDR 2.0 . totalna diktatura.

VL
ME
medvedgrad
14:58 15.09.2021.

Cijepivo je lijek. Vrijeme je pandemije. Mozak ameba ne može to shvatiti. Ne slušaju liječnika tj odbijaju lijek. Razbole se. Htjeli bi onda ipak kod liječbm ika. E PA BRATE NE MOŽE! Odbili ste liječenje!

VL
DU
Deleted user
09:50 15.09.2021.

Jedan koji želi medijsku pažnju i ulaguje se medijima i politici u pritisku na necijepljene. Takvog "liječnika" čovječanstvo ne treba! Ali to je Njemačka u 21. stoljeću: s jedne strane liječnici koji odbijaju na silu cijepiti i upozoravaju na posljedicee masovnog cijepljenja gube licencu, a s druge strane ovakvi se medijski eksponiraju i slove kao primjeri...

VL
DU
Deleted user
16:25 15.09.2021.

Kršenje nekoliko zakona i Hipokratove zakletve nadam se da je doktor uhapšen

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:10 15.09.2021.

Neki mi kazali doli kod nas stavljali stolove ispred vrata Apoteke, da nemozes uc unutra..Ovdje u Rusiju, mozes ic ca sa posla odmah a prjeti zatvor....Ja kad sam bio bolestan od Corone kad sam zvao dezurnog doktora koji je za svoj rajon grada u Moskvi,svaki drugi dan dolazio kod mene u stan i ljecio me to mu je poziv..Naklon im do poda na njezi i brizi..Savrseno organizirani .Hitna pmoc kupi bolesne po rajonu grada di su zaduzeni znaci doktor ispise uputnicu za bolnicu dolaze po pacijenta gleda sam neki bolesnici ne mogu hodat od bolesti medicinske sestre i doktori pomazu im da udu u bus.Hvala im na svemu.

VL
Avatar nisam rekao
nisam rekao
18:37 15.09.2021.

Corpus Hipocraticum j...... Svoje propise odredit ću po svojim silama i znanju na korist bolesnika i štitit ću ga od svega što bi mu moglo škoditi ili nanijeti nepravdu. Nikome neću, makar me za to i molio, dati smrtonosni otrov, niti ću mu za nj dati savjet. Isto tako neću dati ženi sredstvo za pometnuće ploda. Isto ću i pobožno živjeti i izvršavati svoju umjetnost. Neću operirati mokraćne kamence, nego ću to prepustiti onima koji se time bave. U koju god kuću stupim, radit ću na korist bolesnika, kloneći se hotimičnog oštećivanja, a osobito zavođenja žena i muškaraca, robova i slobodnih. Što po svojem poslu budem saznao ili vidio, pa i inače, u saobraćaju s ljudima, koliko se ne bude javno smjelo znati, prešutjet ću i zadržati tajnu. Budem li održao ovu zakletvu i ne budem li je prekršio, neka mi bude sretan život i ugled ljudi do u daleka vremena; prekršim li ovu zakletvu i zakunem li se krivo, neka me zadesi protivno."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.