Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskočio iz automobila

Liječnik: Dječaku kojeg je napao staford rastrgan dio tkiva stražnjice, po prsištu ima više lakših ozljeda

Staford
Pixabay
11.09.2021.
u 16:19

Napadnuto dijete staro je sedam godina i u vrijeme napada je bilo s ocem

Pas pasmine američki staford iskočio je u petak poslijepodne u Josipdolu iz automobila svog vlasnika i napao dijete te mu nanio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u ogulinskoj bolnici, priopćila je u subotu karlovačka policija. Napadnuto dijete staro je sedam godina i u vrijeme napada je bilo s ocem.

Ravnatelj bolnice Davor Vukelja izjavo je Hini kako je dječaku rastrgan dio tkiva stražnjice dok na prsištu i trbuhu ima više lakših ozljeda. Stanje mu je stabilno te je zadržan na bolničkom liječenju.

U automobilu iz kojeg je staford iskočio bio je vlasnik psa, 38-godišnjak iz Josipdola, izvijestila je policija. U tijeku je kriminalističko istraživanje a slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Behemot
Behemot
16:51 11.09.2021.

Naravno da je vlasnik pi*kica od 38 godina koju bi djeca od 10 godina šamarala da nema nabrijanog psa.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:04 11.09.2021.

Dijete će nažalost imati dugotrajne psihicke posljedice, a vlasniku psa vrlo vjerojatno neće niti ništa. Valjalo bi izregulirati ovo sa psima više.. Obvezne brnjice i obvezno držanje na povodcu. U normalnim zemljama se ljudi na ulici kažnjavaju ako psa vodate bez užeta. Problem je što u Hrvatskoj ne postoji služba za javni red i mir, koja bi se izmedju ostaloga, brinula i za to.

OC
OCB
17:17 11.09.2021.

Ma neće on... Vi ne poznate staforde, oni su vam ko male bebe... Ma pohapsit sve vlasnike, a te jadne životinje... Ne znam, nije mi ni eutanazija draga... Možda uškopit sve mužjake i ženke i zakonom zabraniti sve agresivne vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije