Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizična trudnoća

Liječnici u čudu: Trudnica nosi čak 13-ero djece!

trudnica,trudnoca
YouTube Screenshot
30.09.2013.
u 13:10

Žena je u braku rodila sedmero djece, među kojima dvoje blizanaca, a zadnje dijete rodila je prije pet godina. Upravo tijekom tih zadnjih pet godina više nije mogla zatrudnjeti pa se njezin suprug oženio drugom ženom.

Liječnici u Iraku ostali su u čudu kada su ultrazvučnom dijagnostikom ustanovili da trudnica u ranim četrdesetima nosi čak 13 fetusa.

Žena je u braku rodila sedmero djece, među kojima dvoje blizanaca, a zadnje dijete rodila je prije pet godina. Upravo tijekom tih zadnjih pet godina više nije mogla zatrudnjeti pa se njezin suprug oženio drugom ženom, pišu emirates 24/7.

On je ispričao da je istodobno i sretan i zabrinut.

– Vrlo sam sretan zbog nove trudnoće, a isto tako i zabrinut kako ću se brinuti o njoj da očuvamo ovaj blaženi dar. Bilo mi je veliko iznenađenje da nosi 13-ero djece i sada nastojim organizirati posebnu njegu za nju jer bih, nakon njezina poroda, mogao postati jedini otac na svijetu koji ima toliki broj blizanaca – rekao je.

No, ova rizična trudnoća već je ostavila neke posljedice.

– Prvi testovi pokazali su da je četvero djece mrtvo, a ostali su u dobrom stanju – rekao je dr. Mikdam Al Jabouri, specijalist u iračkoj bolnici Takreet.

– Majčino zdravlje također je dobro. Ovo je jedan od najrjeđih slučajeva trudnoće u povijesti. No, očekujemo da će još djece umrijeti kako trudnoća bude napredovala i da će djeca koja se rode biti vrlo malena – dodao je dr. Al Jabouri.

>> Lažna trudnica potpunom strancu: Napumpao si me!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije