Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugotrajne posljedice

Liječnici ne znaju što se događa: Post-COVID muči četvrtinu zaraženih - umor, bol, kratki dah...

22.10.2022.
u 17:45

I dr. Baraba Dekanić napominje da kod omikron varijante nema tako puno post-COVID simptoma kao kod prethodnih varijanti. Međutim, omikronom se zaražava puno više ljudi nego prije pa će u konačnici postotak post-COVID sindroma biti puno veći.

Komentara 32

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:51 22.10.2022.

Da nije možda post-vax?

MA
marmelada
18:04 22.10.2022.

Na žalost to se zove post vax sindrom. Naime smrtnosti mladih osoba je porasla u svim državama europske unije pogotovo u onim gdje je procjepljenost mlade populacije bila na zavidnoj razini.

Avatar Cantor
Cantor
18:53 22.10.2022.

Drugim riječima, pojma nemaju. Ali ih to ne spriječava da zauzmu superioran stav i opravdavaju svaku službenu preporuku bez razmišljanja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?