Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krznarić opet na čelu HLZ-a
Povratak na članak

Liječnici ne smiju postati elitisti u odnosu na građane

Ako želimo imati zdravstveni sustav koji funkcionira, on ima svoju cijenu i tu nema diskusije, kaže o 8 milijardi kuna duga u zdravstvu

Komentari 2

ES
Esteder
08:06 23.03.2017.

Zašto je zatvoreno 16 ambulanata pa se na pregled vida čeka 6 mj? Da može zarađivati privatni Ghetaldus koji trpa novac a ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:31 23.03.2017.

tek kad ministar zdravstva ne bude doktor/liječnik, moći ćemo sustav postaviti na zdrave noge. a to neće kod nas biti još jako jako dugo. liječnici su oduvijek bili elita, i tu nemojmo se zavaravati da će sad biti drugačije. akoako će netko moći natjerati doktore da rade za plaću srednjoškolskog profesora, ok, sustav bude u redu. ako ne, onda šutimo, i trpimo da nas deru sa 4 radničke plaće mjesečno, i stalnom kuknjavom kako su potplaćeni i opterećeni ,da je u austriji bolje... nek se tamo odškoluju i onda nek tamo rade za austrijsku plaću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.