Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNI NAPADI
Povratak na članak

Liječnici bez granica evakuirali svoje osoblje iz 6 bolnica u Jemenu

Zračni napadi su se nastavili iako je MSF sustavno javljao stranama u sukobu koordinate bolnica u kojima su radile njihove ekipe

Komentari 4

Avatar lvan12
lvan12
08:09 19.08.2016.

Na žalost... naše dnevne novine ovakvim člancima svjesno i namjerno daju podršku globalnom terorizmu.

VL
Avatar lvan12
lvan12
08:06 19.08.2016.

Zašto niste naveli tko vrši zračne napade u Jemenu? Zašto je na slikama jemenac sa mitraljezom a ne avioni f-15/f-16 koji bombardiraju ove bolnice??? Zašto ne navodite da je SAD prošli tjedan prodao saudijskoj arabiji oružja za 1+ B$ iako znaju da ih koriste za ovakve napade?? Zašto VL i Hina štite saudijsku arabiju??? zar Vas je strah navesti tko je agresor i tko čini ratne zločine??? Bojite se šta bi rekli bogati šejci, zar smo tako nisko pali?

VL
DU
Deleted user
08:18 19.08.2016.

Saudijskoj arabiji je jedini preostalo da sa avionima gađa za osvetu bolnice, jer su na tlu do nogu poraženi od Jemenska vojske sa prastarim kalašnjikovima. Ovi " liječnici " bez granica su ionako CIA špijuni.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:34 19.08.2016.

"Zracni napadi (koga ?) se nastavljaju ...." Tko je taj tko obavlja zracne napade na suverenu drzavu Jemen ? Taj sitni "detalj" je izostavljen u "demokratskim" medijima. Potpuno je "normalno" da susjedna vehabijska tvorevina najgoreg oblika diktature jedne obitelji glavosjeca gdinu i pol dana bombardira bez ikakvog povoda susjednu drzavu Jemen a istovremeno okupira drugu susjednu drzavu Bahrein, te naoruzava teroriste u dvije susjedne drzave Irak i Sirija (a zadnje vrijeme i Libija), i nikome nista. Nikakve osude, nikakve sankcije, cak se tzv. "slobodni mediji" ne usudjuju uopce o tome pisati ali nas zato svakodnevno bombardiraju s Ruskom "agresijom" na Ukrajinu te "rezimskim" (regularna armija drzave Sirija) napadima na te iste teroriste koja vehabije iz Saudijske Arabije ubacuju u Irak I Siriji, a zadnje vrijem I Libiju, naoruzavaju i financiraju. I normalan covjek koji ima mozga bi to sve trebao prihvatiti kao "normalu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.