Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravila ih je

Liječnica iz oka zaboravne pacijentice izvukla 23 kontaktne leće

Foto: california_eye_associates/Instagram
14.10.2022.
u 21:24

"Razmišljala sam što bi moglo biti uzrok, komadić slomljene leće, ogrebotina na rožnici, upala, trepavica, ili ostaci šminke" opisala je dr. Kurteeva situaciju kada je pacijentica došla u njenu ordinaciju žaleći se na bol i zamagljen vid.

Liječnica iz Kalifornije podijelila je bizaran video u kojemu iz oka zaboravne pacijentice vadi 23 kontaktne leće. Video dr. Katerine Kurteeve na Instagramu je prikupio više od tri milijuna pregleda, a oftalmologinja je u opisu otkrila da je pacijentica 23 dana svako jutro stavljala nove leće koje bi navečer zaboravila izvaditi.

"Razmišljala sam što bi moglo biti uzrok, komadić slomljene leće, ogrebotina na rožnici, upala, trepavica, ili ostaci šminke" opisala je dr. Kurteeva situaciju kada je pacijentica došla u njenu ordinaciju žaleći se na bol i zamagljen vid.

"Kada sam ju zamolila da pogleda prema dolje, vidjela sam rubove par leća zalijepljene jedne za druge. Počela sam ih izvlačiti, ali činilo mi se da ih vidim još više, pa sam zamolila svoju asistenticu da snimi izvlačenje" rekla je liječnica. Leće je opisala kao "ogromnu tamno-ljubičastu masu zalijepljenu za oko. "Gotovo je izgledalo kao druga zjenica" dodala je.

Proces uklanjanja leća jedne po jedne opisala je kao "dijeljenje špila karata". Leće su visile iz oka pacijentice kao lanac, piše Insider. Bilo ih je tako puno da je u jednom trenutku upitala liječnicu je li sigurna u broj do kojeg je došla. "Pomislila sam da bi ovo mogla biti moja šansa da uđem u Guinnessovu knjigu rekorda" rekla je dr. Kurteeva.

Pacijentica je dobila kapi za oči i već se osjeća bolje. "Nemojte spavati s kontaktnim lećama" napomenula je Kurteeva velikim slovima na početku viralnog Instagram videa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije