Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nagradna igra'

Lidl upozorava kupce: Putem lažne Facebook stranice traže vas podatke za naše bonove

Lidl
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.11.2018.
u 09:53

U komentarima na lažnoj stranici korisnici Facebooka već su krenuli ostavljati komentare kako se radi o prevari

Na službenoj Facebook stranici trgovački lanac Lidl upozorio je kupce na lažnu nagradnu igru koja se reklamira putem lažne stranice na društvenoj mreži.

- Poštovani kupci, ponovno vas upozoravamo na LAŽNU STRANICU trgovine Lidl – Lidl HR, putem koje komuniciraju nagradnu igru, te traže vaše osobne podatke. Upozoravamo vas kako je ovo JEDINA službena stranica Lidla, stoga svoje osobne podatke i fotografije nemojte dijeliti! Kako bi osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je ponovno prijavljena - navode u svojoj objavi na Facebook stranici Lidl Hrvatska.

Na lažnoj stranici Lidl HR potrošačima se nudi 35 bonova u vrijednosti od 1000 kuna koje mogu osvojiti kroz lažnu nagradnu igru, a za bon moraju 'lajkati' stranicu, podijeliti objavu i napisati broj od 1 - 1200 u komentarima

U komentarima na lažnoj stranici korisnici Facebooka već su krenuli ostavljati komentare kako se radi o prevari.

>> Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
10:32 20.11.2018.

Nije mi jasno kako ne mogu naći one koji rade te lažne profile...po istoj špranici već mjesecima...samo mijenjaju jake brendove koji privlače pažnju ljudi i kao ulijevaju neko povjerenje...

GR
grodar
10:13 20.11.2018.

nikad ne kupujem u lidlu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije