Naslovnica Vijesti Hrvatska

Libijskom diplomatu Hrvatska dala rok od 15 dana da napusti zemlju

Naasovi progadafijevski stavovi te posebice kritike Hrvatske zbog podrške rezoluciji Vijeća sigurnosti UN-a izrečene u intervjuu Večernjem listu ocijenjene su kršenjem diplomatskog kodeksa.
19. svibnja 2011. u 15:04 59 komentara 6 prikaza
\'23.03.2011., Libijsko veleposlanstvo, Narodni Biro Velike Socijalisticke Narodne Libijske Arapske Dzamahirije, Gornje Prekrižje 51b, Zagreb - Abdulkarim Naas otpravnik poslova.  Photo: Goran Stanzl/
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Otpravnik poslova u libijskom veleposlanstvu u Zagrebu prvi je diplomat kojemu je Hrvatska – lijepo rečeno – otkazala gostoprimstvo.

MVP je danas priopćio Abdulkarimu Naasu da će mu se oduzeti diplomatski status i kako se očekuje da za najduže 15 dana napusti Hrvatsku, a do daljnjeg je prekinuta i komunikacija s osobljem veleposlanstva, što – ponavlja MVP – ne znači prekid diplomatskih odnosa s Libijom.

Naasovi progadafijevski stavovi  te posebice kritike Hrvatske zbog podrške rezoluciji Vijeća sigurnosti UN-a izrečene u intervjuu Večernjem listu ocijenjene su kršenjem diplomatskog kodeksa.

>> Gadafijev diplomat nepoželjan u RH zbog svojih izjava za Večernjak

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • mozel:

    Mozda ce nas Stipe plakati za njim ili ce mu napraviti molbu za ustupak drzavljanstva.

  • -obrisani-:

    Samo idi iz Hrvatske, Neka ti je sretan put. Povedi i Mesića sa sobom, tamo u libijsku zločinačku džamnahiriju spada više nego u demokratsku Hrvatsku.

  • cicibela:

    Ovaj je nepoželjan, a Mesić je poželjan ??? I još mu Hrvatska plaća doživotno agitiranje za Gadafija i komunističke zločince. Lijepo !