Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalci

Libijac pokušao ući u Hrvatsku krovotvorenom ispravom

gužva (1)
Duško Marušić/Pixsell
06.05.2012.
u 08:58

Na makadamskoj cesti Batrovci - Lipovac, u blizini granice i graničnog prijelaza Bajakovo, zatečena su i uhićena osmorica državljana Afganistana, a nedaleko auto ceste A-3 i prijelaza Bajakovo zatečen je državljanin Irana.

Na Međunarodnom željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik, prilikom ulaska u Hrvatsku, noćas oko 1 sat, 24-godišnji državljanin Libije je policijskim službenicima koji kontroloraju putnike na ulasku u zemlju, predočio krivotvorenu osobnu iskaznicu države Slovačke.

Uz kaznenu prijavu, radi počinjenog kaznenog djela krivotvorenje isprava, jutros u 7.30 sati, predan je pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na makadamskoj cesti Batrovci - Lipovac, u blizini granice i graničnog prijelaza Bajakovo, zatečena su i uhićena osmorica državljana Afganistana, a nedaleko auto ceste A-3 i prijelaza Bajakovo zatečen je državljanin Irana.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Hrvatske zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Komentara 3

K1
k1milica
09:24 06.05.2012.

eto multikulturalizma na djelu....najbogatiju drzavu afrike su pretvorili u demokraciju..jar je bogatija ali nema socijalu kao sto ju je imala libija,,,,, i sto ce te sad s libijcima,,,, to nije fasizam__-)

EU
EUfan
09:56 06.05.2012.

Tip je tvorio putovnicu na krovu. Krovotvorac je nova hrvatska riječ.

MO
modovisisajteMaraschino
16:31 06.05.2012.

ovo je neka sirotinja.... inace bi imao hrvatsku putovnicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije