Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Republikanska kandidatura
Povratak na članak

Libertarijanac Rand Paul ulazi u utrku za predsjednika SAD-a

Jedini protiv američkog intervencionizma i za promjenu vanjske politike Washingtona

Komentari 17

RA
rafaell
11:18 08.04.2015.

rekao bih bitno drugačiji od oca Rona,čak se i mediji dr. ponašaju,nije on potpuno protiv intervencionizma, na ISIL bi napao,ipak čini se ni 20 % od oca ,za razliku od Jebba,koji barem djeluje da nema ni 1%zla od oca i 99puta pametniji od brata,tako da je sve moguće,iako Clintonica liči na najzlokobniji izbor(time i najizgledniji)no svi su sa izgledima

VL
Avatar Neron
Neron
09:48 08.04.2015.

Od zla nagore... U SAD-u gotovo da i ne postoji utjecaj države na gospodarstvo - novac i zarada je iznad Ustava! Takav sustav se naziva liberalni kapitalizam i ne vodi brigu o socijalnim pitanjima, jer ona nisu profitabilna. Svijetu je potreban kapitalizam po uzoru na njemački ili nordijski kapitalizam - privatno vlasništvo i privatna inicijativa je neosporiva, ali dužnost je bogatih i onih koji zarađuju biti brinuti se o onima koji to ne mogu.

VL
MX
Mister X
12:30 08.04.2015.

Pamti ga se kao jedinog političara koji se prije tri godine usudio javno pitati o navodnom transferu oružja iz Libije preko Turske.. Toliko za one koji ne vjeruju u slobodu i demokraciju u Americi ... Zamislite to on se jeje usudio u Americi da javno pita ? Pa to je strašno on misli da je stvarno tamo sloboda da pitanja ! Nije mu jasno da nitko ne pisne u cijelome svjetu kad poglavica Husein nešto naredi i dan danas ...

VL
KI
Kissinger
13:00 08.04.2015.

kod amera samo tatini sinovi mogu biti predsjednici.da se tako nešto dešava kod nas,mediji bi vrištali do iznemoglosti.

VL
DU
Deleted user
12:23 09.04.2015.

Rand Paul ? Čovjek s dva imena bez prezimena.

VL
RU
ruger
18:57 08.04.2015.

Samo jebb bush,on ce putinu da zacepi usta.Ovaj je mekan.

VL
CE
centirion
10:59 08.04.2015.

Slijedeći predsjednik moje Amerike ce biti Rep. Mr: Jebb Bush !!! God Bless America!

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
12:00 08.04.2015.

Ron Paul - ruski placenik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.