Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS BJELOVAR

Liberalke ustale protiv nasilja nad ženama

nasilje nad ženama
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/2
14.02.2014.
u 16:35

Članice Županijske organizacije HSLS-a okupile se na paviljonu sa transparentima

Liberalke Bjelovarsko-bilogorske županije organizirale su akciju pod nazivom Bjelovar ustaje protiv nasilja nad ženama, a kojom su se priključile globalnoj akciji "Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama".

- Kampanja je poziv, ne samo zlostavljanim ženama, nego i svima koji se protive nasilju. Naime, na području grada Bjelovara nasilničko ponašanje je u porastu, te su građani na ovaj način protestirali protiv svih oblika nasilja, a ovom preventivom želimo ukazati na problem i pomoći u sprječavanju zlostavljanja, silovanja, te nasilja nad ženskom populacijom – poručile su članice HSLS.

>> Članice Županijske organizacije HSLS-a okupile se na paviljonu sa transparentima

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
17:32 14.02.2014.

Borba protiv nasilja nad ženama je jedan oblik diskriminacije! Kao da je nasilje nad djecom, starcima, pa i muškarcima dopustivo ili benignije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije