Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon eksplozije
Povratak na članak

Premijer Hassan Diab objavio: Libanonska vlada podnijela ostavku

Deset tisuća ljudi okupilo se u nedjelju na Trgu mučenika, koji se pretvorio u pravu bojišnicu između policajaca i prosvjednika

Komentari 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:46 11.08.2020.

Za srbijance velika prilika da kopiraju Libanonce!

VL
HO
homophob
20:33 11.08.2020.

Libanonska vlada - neodgovorne kukavice! Lako se igrati vlade kada sve vise-manje funkcionira. Pravi narodni vode ostaju kada je zlo pa makar narod negodovao i rade sta se mora uciniti!

VL
SI
sisavac
19:42 10.08.2020.

A sad na scenu stupaju investitori puča... Baš me zanima kako će promijeniti ključ formiranja vlasti, dal će najbrojnija skupina ostati izvan vlasti, a manjine preuzeti državu... Kršćana u libanonu nema više od 15%, da ih ima, bilo bi već nekoliko popisa stanovništva, a ne od 1932 ni jedan. Cilj akcije, ove sa razanjem bejruta, maknuti hezbolah iz vlasti. Kako bi ih maknuli i iz sirije. Samo, račun bez krčmara uvijek se nekako podere na glavnoj stavci. Još uvijek čekam analizu prve dvije eksplozije. Ne ovu zadnju, njome se skriva glavni dio priče.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.