Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA KRIZA

Libanon na rubu građanskog rata: 'Ovdje nema struje ni lijekova, banke su propale...'

26.07.2021.
u 17:29

Devet mjeseci nakon izbora u Bejrutu nisu uspjeli sastaviti Vladu, ekonomsku krizu koja potresa Libanon Svjetska je banka opisala kao jednu od najgorih u svijetu u posljednjih 150 godina, oživljavjaju sjećavanja na 1975.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Apsalar
Apsalar
19:59 26.07.2021.

Niti smo im odmogli niti im možemo pomoći. Eventualno u kvoti određenoj od EU za prijam izbjeglica možemo primiti kršćane iz Libanona, a ne muslimane

DU
Deleted user
18:49 26.07.2021.

Slično će biti u Europi ljudima je dosta laži korone 8 milijardi ljudi kovid proglašen smrtonosnim pa gdje stanovništvo se nije prepolovilo

DU
Deleted user
18:05 26.07.2021.

Hrvatska ne bi trebala bit nijema nad patnjama bliskoistočnih kršćana. Ma čemu da su nas učili kršćanstvo je religija istoka,a ne zapadna Crkva Rima. Od pet velikih patrijašija samo je Rim na zapadu. Konstantinopol,Aleksandrija,Antijohija i Jeruzalem - su na Bliskom istoku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?