Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAS o lex Šerifu
Povratak na članak

Zapanjeni smo količinom bezobrazluka koju donosi Lex Šerif

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš smatra neprihvatljivim prijedlog da načelnici, gradonačelnici i župani postanu nedodirljivi, da poput šerifa slobodno odlučuju što žele.

Komentari 14

DD
ddh
13:35 25.10.2017.

Kao da je to nesto novoga. Ta drugarica je protiv svega sto dolazi iz Vlade. I to nije stvar argumenata, nego stvar populizma i dogme. Mrznja kod te "menagerice" obnove Gunje po cijenama i do 70% iznad trzisnih cijena i napunjenjim vlastitim dzepovima je tolika, da ona prije podne mrzi HDZ, a popodne i HDZ i sama sebe. A kao i sve komunjare, a Mrak-Taritas je komunisticki produkt i uhljeb, ona nema nigdje nikakvih argumenata, pa onda u napadima mrznje bljuje oko sebe. Lazi i podmetanja su jedino sredstvo ovim genetskim zlocinaca koji danas nemogu ubijati, pa bi onda svojim populizmom sve unistavali oko sebe. Nista od toga. To su puste zelje propalih komunista, cije su najvece naslijedje nakon dugih godina njihove diktature skoro tisucu masovnih grobnica po Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji sa stotinama tisuca poklanih i poubijanih Hrvata i Hrvatica bez suda. A komunistickim medijima je ona skoro neki oblik Mojsije. Ti mediji bi glorificirali i crvenog magarca kad bi im rekao da je za njihovu crvenu partiju.

VL
GU
General_U
14:23 25.10.2017.

gunjava anka lipotica naša!!!!

VL
AO
ante.oreskovic75
14:03 25.10.2017.

Kako izgleda tako i razmišlja!

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:15 25.10.2017.

Samo zato sto je ona prirodno nedodirljiva i nepogledljiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.