Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjena u italiji
Povratak na članak

Letta dao ostavku, Renzi želi vladati do 2018. godine!

Renziju se žuri. Kao gradonačelnik Firenze, što je postao na izborima 2009., godinu dana kasnije pokrenuo je akciju ''bacimo islužene političare u smeće“.

Komentari 2

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:09 14.02.2014.

Renzi je vidio da u ovom trenutku nema nikoga koji bi mogao provesti reforme brže i bolje od njega...ili možda ima, ali nitko ne želi preuzeti na sebe taj rizik i odgovornost...a on je odlučio radije riskirati vlastitu karijeru, nego riskirati da iznevjeri one koji ga podržavaju. Grillo je već razočarao dobar dio svojih birača, a Renzi to ne želi. Bilo da uspije ili ne, barem je pokušao...samo onaj tko nešto radi, taj može i pogriješiti...smiješno je da ga kritizira Grillo koji je oduvijek govorio kako svi političari samo blebeću, a ne poduzimaju ništa...a otkad je u parlamentu i on se tako ponaša. brze reforme = brzi izlazak iz krize

VL
MV
m_val
18:04 14.02.2014.

... a nadimak mu je "Mr. Bean"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.