Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANNOVER

Letovi obustavljeni nakon što se muškarac autom odvezao na avionsku pistu

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
29.12.2018.
u 19:26

Cijeli incident nalazi se pod istragom

Zračna luka Hannover ovih je dana zatvorena nakon što se jedan čovjek autom zabio u vrata i pokušao odvesti na samu avionsku pistu, tvrdi njemačka savezna policija. Vozač je uspio izići do asfalta u neposrednoj blizini piste u subotu u 14,40 sati prije nego što je bio uhićen. Trenutno su svi letovi odgođeni dok je nemili incident pod istragom, prenosi Independent.

"Automobil, koji ima poljske registracijske tablice, pregledan je od strane policajaca u svrhu rutinske mjere opreza, prema izvješćima njemačkih medija. Čovjek je probio vrata s automobilom i odvezao se do piste. Policajci iz Savezne policije uspjeli su zaustaviti automobil i udaljiti čovjeka. Sigurnosna su područja trenutno ispražnjena, a operacije leta trenutno su obustavljene. Istraga se nastavlja", izjavila je policija Hannovera.

Dio terminala A evakuiran je jer su njegovi stakleni prozori gledali prema automobilu. Hannover čini devetu najveću zračnu luku u Njemačkoj, a novi letovi zakazani su za subotu navečer.

Ključne riječi

Komentara 1

TC
toni_cobra
08:50 30.12.2018.

Da se ne bi zabunili o NEPISMENOSTI nounara, 3x pise "ODVEZAO na pistu". Jos kad bi naucili razliku izmedju "dovezao" i "odvezao"......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije