Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peticija laburista

Lesar: Vlada mora odstupiti zbog sedam velikih i smrtnih grijeha

dragutin lesar
Igor Kralj/PIXSELL
12.01.2011.
u 19:57

Potpisi će se prikupljati dva tjedna u gradovima na trgovima i završit će u Vladi kao jasna i neugodna poruka u izbornoj godini

Oholost, pohlepa, zavist, srdžba, blud, neumjerenost i lijenost sedam je teških, smrtnih grijeha Vlade Jadranke Kosor. Tvrde to Hrvatski laburisti koji sve nezadovoljne građane koji misle tako pozivaju da potpišu pismo Vladi u kojem zahtijevaju da podnese ostavku. Svoju akciju, koju su sinoć dogovorili na skupštini, započet će na početku veljače, a potpisi će se prikupljati na trgovima u svim gradovima i poslije toga poslati Vladi.

– Cilj nam je ovom akcijom staviti se u ulogu građana i tako im omogućiti da iskažu svoje mišljenje. Naše je da ova vlada zlorabi druge radi vlastita zadovoljenja i onih najbogatijih i da iskazuje zavist prema onima sposobnijima od sebe. Zavidi i na čistim rukama, obrazu, poštenju, solidarnosti – kazao je Dragutin Lesar, šef laburista.

Akcija će, dodaje, trajati dva tjedna, po potrebi i dulje, a nada se da će se prikupiti barem 400.000 potpisa koliko je primjerice potrebno za održavanje referenduma. Jasno, ova akcija ne može se usporediti s prikupljanjem potpisa za referendum jer nema tu pravnu i formalnu težinu. No uspiju li laburisti u svom naumu, prikupljeni potpisi bit će jasna poruka aktualnoj vladi i nimalo ugodna u godini u kojoj bi se trebali održati parlamentarni izbori. Bit će zanimljivo vidjeti i hoće li akciju podržati i neki drugi političari.

– Nikoga nećemo zvati. Tko god hoće i tko je nezadovoljan može potpisati akciju – kaže Lesar.

Komentara 179

OB
-obrisani-
14:28 13.01.2011.

@ ribnik \"Ništa on nema originalno. Samo kopira i analizira što li to narod traži i voli, da im on upravo to plasira\" --- Ne zvuči li to kao HDZ svih ovih godina?

OB
-obrisani-
21:35 12.01.2011.

Ovaj Lesar je isti žgoljavi bradonja kao i Račan. Ne samo da im je naličje isto, već i politika.

OB
-obrisani-
23:44 12.01.2011.

Idemo po još jedan mandat svjetlo je sve bliže i bliže i bliže i bliže i bliže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije