Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova stranka
Povratak na članak

Lesar osniva Hrvatske laburiste-Stranku rada

Lesar je sa skupinom istomišljenika – među kojima su još neki bivši haenesovci, ali i ljudi koji sa strankama nisu imali nikakve veze – procijenio da je svijet rada posve nepokriven.

Komentari 7

DM
Dan_Marinovic
09:04 15.03.2010.

lesaru nije dovoljna saborska placa i privilegija pa sad osniva stranku da jos vise love uzme iz proracuna, radnicka stranka? malo sutra

VL
DO
doktorica
21:30 14.03.2010.

Mi smo neumorni u osnivanju stranaka iako ih imamo i previše.Kod nas se najviše isplati biti političar jer ti je onda osigurana visoka mirovina i briga te za ostale koji ne mogu živjeti od svoje teško zarađene mirovine.Zaista je krajnje vrijeme da se tome stane na kraj jer toga nema nigdje da ti tipovi rade dokle hoće,primaju privilegirane mirovine a tobože\" brinu\" za narod.

VL
DE
demokršćanin
22:35 14.03.2010.

KOJA JE TO PO REDU STRANKA? Ako toj stranci pristupe svi oni koji ne rade ili koji se nadaju skorom gubitku radnog mjesta bit će to jedna od stranaka sa najvećim brojem članova.

VL
DU
Deleted user
08:09 15.03.2010.

Lesar kao sindikalist i kao saborski zastupnik ulijevao je i ulijeva povjerenje među građane, barem svojim dosadašnjim radom. No pitanje je kako će funkcionirati unutar svoje stranke koju osniva i koje si je suradnike odabrao (to ćemo vidjeti danas na promociji). No sam naziv stranke, osobito njezin prvi dio, Hrvatski laburisti, je za mene problematičan - upučuje na tutorstvo starije stranke, one u Velikoj Britaniji, a to nije dobro jer mi s tom tradicijom nemamo nikakve veze. Ako će nova hrvatska stranka biti pod tutorstvom engleske, onda već znamo rezultat, pogotovu ako će biti i financirana s njihove strane. Onda je to privjesak koji će remetiti stanje na hrvatskoj političkoj sceni, a poznato je iz povijesti da je VB bila patron nekim strankama na ovim prostorima prije drugog svjetskog rata i poznato je kakvu su ulogu imale. Šteta za Lesara ako je tako. Šteta bi bilo da postane prodana duša.

VL
Avatar žič
žič
09:17 15.03.2010.

mislim da je lesar ok,ali ne vjerujem da njegova nova stranka može polučiti neke veće rezultate na izborima,pa da u svoju stranku privuče i največe umove hrvatske,jer več smo imali prilike vidjeti da hrvati ne vole pametne i poštene ljudee hdz i sdp su potpuno, jednaki vlast radi vlasti a ne dobrobit naroda,a te dvije stanke imaju svoje glasače tak da je tu malo prostora za nekakvu novu stranku. vidimo po nekim komentarima kakvi su naši ljudi,sad napadaju lesara koji je jedan od najobjektivnijih i najpoštenijih saborskih zastupnika,a tek je nagovijestio osnivanje stranke,nitko ni ne spominje onu budalu milanoviča koji je u koprivnici ,,gruval,,takve gluposti(JUHA)da ti pamet stane,da takove riječi može izgovoriti političar,,TAKVOG KALIBRA,,kakvim on sebe smatra,bedak...

VL
SU
sudac
09:29 15.03.2010.

ovaj lesar je najgora vrsta licemjera, dok rasipa neke bisere u saboru i kao bori se za socijalu osjetljivost sebi trpa sve vise love u depu

VL
SI
sifoklop
22:52 16.03.2010.

Nema nam spasa jadna nam crna majka. S ovom političkom elitom propala bi i Amerika. Jedino građanska pobuna s kojom bi donijeli zakon po kome NITKO NE MOŽE BITI VIŠE OD DVA MANDATA BIRAN U SABOR NITI OBNAŠATI IZVRŠNU VLAST. JEDINO TO MOŽE IZNJEDRITI NOVE LJUDE, IDEJE, STIL VLADANJA, DEMOKRACIJU, SLOBODU. Ovo je sada diktatura partiokracije. SAD NAM JE TAKO DA BOLJE BILO U KOMUNIZMU. Je smo li se za to borili i ginuli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.