Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SABOR
Povratak na članak

Lesar: Ja neću glasati za ovaj čušpajz. Leko: To jede većina građana Hrvatske

Iz sustava potpora izašlo 65 jedinica lokalne samouprave koje prelaze prag od 75 posto prosjeka razvijenosti

Komentari 8

DU
Deleted user
16:30 25.11.2014.

Tja, kaj se more. Došla voda do grala iliti obrali smo bostan. Državna kasa prazna je već toliko da nije moguće čak ni prelijevati iz šupljega u prazno, a kamoli govoriti o nekakvom razvoju nerazvijenih lokalnih jedinica. Zbog toga sve što se u Vladi i Saboru trkelja s tim u vezi najobičnija je demagogija i bacanje prašine u oči.

VL
TH
than
16:22 25.11.2014.

Ovaj Leko je poprimio bahatost od Zokija. Izgleda da je to prelazno u partiji. Aj' sto spominje Boga neko u partiji, vec sto mu se zahvaljuje sto vecina ljudi u HR jede varivo. Pa jede zahvaljujuci vama nesposobnima u politici, jer za meso nemaju novca.

VL
AN
ANM
16:52 25.11.2014.

A da b*nda rasproda vozni park? A da yusipović smanji malo izdatke?

VL
Avatar mili99
mili99
17:52 25.11.2014.

I sam Grčić je taj zakon nazvao cuspajzom..Svaka mu čast na iskrenosti.Pokazao nam je da nam Vlada nudi cuspajz.

VL
LA
laptop
17:02 25.11.2014.

Druze leko ali ti nisi u toj skupini koja jede taj cuspajz. to je ispod nivoa za tebe . ti redovito primas platu u odnosu na vecinu gradjana koji ne primaju.

VL
DU
Deleted user
16:37 25.11.2014.

Bune se one općine i gradovi koji su do sada dobivali više novaca, a neki ništa. Pa trebalo bi sad barem 5 godina dobivati i druge županije koje to do sada nisu,a spadaju u tu kategoriju.

VL
OG
Oger
18:21 25.11.2014.

Ova Vlada pokusava sve i sva da nas izvuce iz ponora u koji nas je uvalio HDZ sa svojim partnerima. A Hrvati ne znaju drugo nego se rugati. Da mi je vidjeti nekoga tko moze ici u kupovinu s praznim novcanikom ili bekoga koji bi u roku dvije i pol godine ucinio da potece med i mlijeko. Ne zaboravite da imamo skoro vise umirovljenika od onik koji rade. I da KC dajemo vise od jedne milijarde godisnje, a crkve "usluge" se k tome jos placaju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.