Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesec knjige

Leptiri, močvare i lišće u virovitičkoj knjižnici

romaj_mam_pod_261010
Marija Lovrenc/VLM
26.10.2010.
u 13:01

– Želimo potaknuti čitatelje da se barem ovaj mjesec posvete literaturi na temu prirode i biološke raznolikosti – kazala je ravnateljica knjižnice prof. Višnja Romaj.

VIROVITICA – Knjige i časopisi na temu biološke raznolikosti, izložba fotografija leptira virovitičkih ribnjaka, predavanja na temu zaštite okoliša samo su dio programa kojeg je u povodu Mjeseca hrvatske knjige pripremila Gradska knjižnica i čitaonica u Virovitici.

– Želimo  potaknuti čitatelje da se barem ovaj mjesec posvete literaturi na temu prirode i biološke raznolikosti. Olakšali smo im prijedlogom knjiga, dokumentarnih filmova i časopisa koji su izloženi – kazala je ravnateljica knjižnice prof. Višnja Romaj.

Knjižnica je okupila i stručnjake u zaštiti okoliša, umjetnike, ali i svakodnevne čitače koji zajedno sudjeluju u programu koji će trajati do 15. studenoga. U suradnji s Likovnim društvom Nikole Tricka knjižnica će biti i domaćinom izložbe slika Ankice Fijale s motivima biljaka i životinja, predavanja o močvarama koji organizira Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić, predavanja o ljekovitoj biljci mangostin te kviza znanja na temu prirode koji organizira u suradnji s Ekološkim društvom Virovitica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije