Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik sabora
Povratak na članak

Leko čestitao Kolindi na pobjedi: Na izborima ste pokazali da imate vjeru i odlučnost

– Rad za boljitak naše zajedničke hrvatske domovine traži snagu jedinstva, u čemu dijelim Vaše mišljenje. Bilo bi mi stoga zadovoljstvo da na putu do prosperitetne i bogate Hrvatska, u borbi za nacionalne interese, za daljnje jačanje pravne države i nastavak borbe protiv korupcije ostvarimo suradnju u punom demokratskom ozračju – piše u Lekinoj čestitci

Komentari 24

NE
nemavišehrvatske
12:41 13.01.2015.

konačno netko tko se ponio kao gospodin iz SDP-a. Pobjeda je čista ko suza.

VL
VV
Vrazje Vjestice
12:41 13.01.2015.

Leko je pokazao da je pravi GOSPODIN, bravo! Kolinda nije bila moj izbor, ali treba joj čestitati, jer na kraju krajeva, sada je i moja predsjednica. A sve ostalo će pokazati vrijeme.

VL
IT
ilija.tadictutic
12:53 13.01.2015.

Gospodine Leko, volio bih da svoju mudrost i kulturu prenesete na ostale članove vaše stranke i vlade.

VL
GE
gemist
13:14 13.01.2015.

Covjek ima kulture pa prizna,a premijera moze biti sramota sto nije cestital,a mozda mu zena nije kruh narezala na debljinu 5mm pa je bil nervozan,a cestitaj pobjednici kako god ti je muka u zelucu,ti kao premijer Pusic,Opacic ne racunam,vjerojatno su jos u nesvjesti

VL
GU
General_U
15:03 13.01.2015.

dobro je rekao u čestitci kolinda ima vjeru i odlučnost to ivo nije imao.

VL
BU
Bulaba
13:05 13.01.2015.

Bravo Leko, jedina svijetla točka u jugoslovensko iskompleksiranom SDP-u. Leko i Picula moraju preuzeti SDP i civilizirati ga.

VL
DY
dynasty1414
16:15 13.01.2015.

Gospodin Leko pokazao je da je gospodin. U nastaloj situaciji upravo je sada to potrebno. Bez obzira kaj g. Josipovic nije bio moj izbor, takvi ljudi, normalni mogu zajedno sa predsjednicom pokušati izvuci sve nas iz ove katastrofe u koju srljamo. Duboko sam uvjeren da Kolinda sve sto je izrekla i misli. Maknite Milanovica koji ako nema dijagnozu onda je jako blizu šizofrenije i maknite ga sami dok nije sve uništio.

VL
JS
John_Smith
13:57 13.01.2015.

i Gospodin Josipović je član masonerije, Mateški vitezovi ... ne bi ni on bio tu gdje je bio bez takve pozadine bez brige ...

VL
Avatar obersoldat
obersoldat
17:10 13.01.2015.

Leko je Hrvat iz BiH, nije on dio Milanovićeve bande koja djeli Hrvate, i čovjeka sigurno boli gledat šta svi ovi laprdaju. Odavno imam poštovanje za njega, ovim je samo potvrdio moje mišljenje o njemu. Primjer kvalitetnog čovjeka iz SDP-a. On, Lalovac, Tonino Picula. Njih trojica imaju moje poštovanje. Ovo sve ostalo, čisti škart za kantu za smeće.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:15 13.01.2015.

...ne zna se što će biti prije... prijevremeni izbori... u državi ili u sdp-u...

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
17:52 13.01.2015.

čestitke pobjednici iako bi više voljela da je Ivo ostao presjednik, a Koli na čelo hdz-a, jer je dosta govorila o gospodarstvu, a kao predsjednica nema ovlasti da tu puno učini..nadajmo se da će inzistirati na reformama

VL
TO
tom
19:30 13.01.2015.

LEKO je pravi gospodin. svaka čast josipe!

VL
VI
virgosinemacula
14:29 13.01.2015.

Bravo Bili Brod. Naravno da to svakom obrazovanom gradjanu jasno. Pa zlocinacka organizacija je samo to i cekala, da se docepa tajnih sluzbi, i vojske. Citavom EU vladaju tajne sluzbe, i masonerija. Pa i sam alkoholicar Jean-Claude Juncker je udbas. Oni kontroliraju i manipuliraju masu, medije i politiku, dok banke kradu i pljackaju gradjane. Pogledaj tko Hrvatima sjedi u Trilaterali, jedan bankar, jedan kontrolira medije, i sada su ovu instalirali iz Trilaterale da kontrolira tajne sluzbe. Gradjani se moraju osvjestiti, izici masovno na ulice, i potegnuti Referendum o strogoj zabrani politicarima da sjede u tim zlocinackim tajnim drustvima poput masonerije, Trilaterale i slicnih, dok nas nisu isisali i poslijednju kapi krvi. To pod hitno moramo napraviti prije no sto nam otmu citavu drzavu.

VL
DU
Deleted user
12:45 13.01.2015.

Kolinda - po prvi put imamo predsjednicu ali i prvi put nam je predsjednik clan neke strane i ne bas ciste organizacije odnosno zidovske masonerije . Te spodobe interesira kontrola tajnih sluzbi nikako gradjani hrvatske i priko svoje kolindice etoto ih na kormilu !!!!!!!!!!!!!! Pogledajte ovaj komentar sa you tube-a : https://www.youtube.com/watch?v=5YUqOd9_NFY

VL
VI
virgosinemacula
14:14 13.01.2015.

Leko srami se, izdajnice. Naravno da se svi posteni i kulturni gradjani dukobo srame svega sto ima veze sa zlocinackom organizacijom, posebno ove seljancure sa Grobnika sto se izlagala do besvjesti u kampanji. Vrijedjate i ponizavate Hrvatsku pamet, i pravite od nase drzave zlocinacku i nemoralnu prciju, skupo ce vas to kostati kada vam dodje na naplatu od ovoga naroda, zapamtite. Iznimno postujem Premijera sto je ignorirao zlocinacku organizaciju i upozorio gradjane sta ih ceka ako se ti zlotvori ponovo docepaju Vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.