Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hristos se rodi!'

Leko čestitao Božić građanima koji ga slave prema julijanskom kalendaru

josip leko
Patrik Macek/PIXSELL
02.01.2014.
u 10:36

- Rođendan Isusa Krista podsjeća nas na to da su svi ljudi, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru, spol ili svjetonazor, upućeni jedni na druge- piše u čestitci koju je uputio predsjednik Sabora

Predsjednik Sabora Josip Leko uputio je božićnu čestitku građanima RH koji ga slave prema julijanskom kalendaru, priopćili su iz njegovog Ureda.

''Rođendan Isusa Krista podsjeća nas na to da su svi ljudi, bez obzira na njihovu nacionalnost, vjeru, spol ili svjetonazor, upućeni jedni na druge te da istinsku sreću i mir u životu pojedinca donose ponajprije uzajamno poštovanje, solidarnost i spremnost na prihvaćanje različitosti.

Svim vjernicima u Hrvatskoj, koji Božić slave po julijanskom kalendaru želim u ime Hrvatskog sabora i u svoje osobno ime da Vam Božić donese obilje mira, zdravlja, radosti i nade za izgradnju zajedničke bolje budućnosti kao i svako dobro u novoj godini.

Mir Božji, Hristos se rodi!'', piše u čestitci.

Komentara 5

KE
kejzimir
11:08 02.01.2014.

nama čestitaju praznike a njima božić, banda bili i ostali......

VA
valter12
12:07 02.01.2014.

za sluge je praznik, a Bozic je za gazde

VA
valter12
15:03 02.01.2014.

Mir Božji, Hristos se rodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije