Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova stranka Dalije Orešković i Marijane Puljak
Povratak na članak

Leinert Novosel: Svi žele biti centar, tamo je najviše glasača

Ni Marijana ni ja nismo ni u jednom trenutku željele jedna drugoj nešto preuzeti pa smo i tražile supredsjednički model s još dvojicom kolega koji nisu zastupnici – objasnila je Dalija Orešković, a Marijana Puljak dodala da su njihove dvije stranke dijelile iste ideje i zalagale se za iste promjene

Komentari 6

Avatar MK3
MK3
17:29 18.11.2020.

I Ljevi i Liberali bi željeli biti savršena kocka u obliku savršene kugle...

VL
VI
vidum
17:06 18.11.2020.

Rezultati HDZ-a i SDP-a, jasno pokazuju da je da je najviše glasača na ljevici.

VL
BE
Beskucnik
21:14 18.11.2020.

Jedine veze sa centrom ovi ljevicari imaju samo zato sto zive u dobiven stanovima u centru , sta bi bio centar u zemlji gdje se 95%ljudi izjasnjava vjernicima , a 95 % Hrvatima ?, a gospoda iz ovih stranaka suu ateisti , anacionalni , zagovarju Lgbt brakove ,eutanaziju, abortus ,ovakav HDz je ljevica , a SdP mozemo i ova gospoda su krajnja ljevica , Most je centar , Skoro centar desno , HcpsP..itd krajnje desno , to ce se na sljedecim izborima vidjet

VL
RZ
Rocky.Zg
10:17 19.11.2020.

Odakle ovoj da svi žele biti centar? Tko je to u političkom centru u RH? Klerikalni MOST sigurno nije u centru , dovoljno ih je pitati za Vatikansku ugovore, pa će sve biti jasno. Osim ove novonastale stranke Centar, u centar možemo ubrojiti još malu stranku Fokus, i to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.