Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povlači se proizvod

OPREZ! Utvrđena salmonela u pilećem usitnjenom mesu

salmonela ledo
Foto: Ministarstvo poljoprivrede
16.09.2015.
u 10:09

Proizvođač je tvrtka Mesfino iz Čazme, a Ledo je distributer proizvoda

Ledo je povukao zamrznuti proizvod usitnjenog pilećeg mesa težine 500 grama zbog nalaza bakterije Salmonelle. Mikrobiološkom analizom utvrđeno je da meso ne udovoljava Uredbi o kriterijima sigurnosti hrane. Rok trajanja ovog proizvoda je 9. srpnja 2016., smrznuto je 10. srpnja 2015.

Proizvođač je tvrtka Mesfino iz Čazme, a Ledo je distributer proizvoda, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Ledo se ispričava kupcima i poziva ih da im se jave ako žele zamijeniti proizvod ili tražiti povrat novca, za što nije potrebno dostaviti račun na uvid, ali je potrebno dostaviti kupljeni proizvod.

U istome proizvodu ljetos je također pronađena Salmonella, a pakiranje je smrznuto 11. svibnja 2015., s rokom upotrebe do 10. svibnja.2016.

>> Oprez! U smrznutom pilećem mesu pronađena salmonela

Komentara 7

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:39 16.09.2015.

Ja sam u bureku pronašao Branka Grčića, e to je tek tragedija.

Avatar Jorge
Jorge
11:36 16.09.2015.

Na žalost nema BiH inspektora da nas spasu od loše hrane i mlijeka. Problem je i kad ministarstvo žmiri na lažne nazive ribe na Ledovim proizvodima. Već je nekoliko puta u medijim objašnjeno da škarpina i bakalar nisu u paketimatima Leda koje on tako naziva. Ministarstvo i dalje šuti....

DU
Deleted user
10:26 16.09.2015.

Dobro jel bi netko trebao odgovarat za to, pa ovo je treći ili četvrti put u zadnjih godinu dana ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije