Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor

Ledinski: Propusta nije bilo, odmah se reagiralo

'16.12.2012., Koprivnica - Izvjestajna skupstina SDP-a Koprivnicko-krizevacke zupanije na kojoj je govor odrzao i premijer Zoran Milanovic. Zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Darko Ledins
'Marijan Susenj/PIXSELL'
23.01.2013.
u 11:30

U pozadini stoji uhićenje koprivničkog poduzetnika koji je 13-godišnjem sinu dao drogu na uživanje

Koprivnički kraj još uvijek je u šoku zbog nedavna uhićenja 39-godišnjeg poduzetnika, koji je zbog davanja više vrsta opojnih droga svom 13-godišnjem sinu završio u pritvoru, dok je njegova supruga zaradila kaznenu prijavu zbog zanemarivanja njihovo dvoje djece. Koprivnički ogranak Hrvatskih laburista prije nekoliko dana od nadležnih institucija zatražio je da ispitaju rad Centra za socijalnu skrb jer smatraju da nisu učinili sve što je u njihovoj moći da preveniraju tu obiteljsku tragediju.

Darko Ledinski, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih, kazao je da Centar nije napravio nikakve propuste te da su odmah na prvu dojavu reagirali, s najstručnijim timom, po pravilima struke. Dokaz tome je i da su maloljetna djeca oduzeta nemarnim roditeljima.

- Vatrogasno djelovanje smanjuje štetu, ali i ovaj primjer dokazuje da susjedi, prijatelji i članovi obitelji institucijama moraju dati signal da negdje nešto ne valja - rekao je Ledinski, dodavši da laburisti ovakvim potezima samo skupljaju političke poene.

Komentara 3

FR
friz
08:38 24.01.2013.

pokušaj Laburista u KC da jeftinim smicalicama i neutemeljenim optužbama diskreditiraju djelatnike ove ustanove,je još samo jedan dokaz da ništa drugo osim tračeva,podmetanja,smicalica itd. i nemajui.Kada se uđe u stukturu čelništva Laburista u KC,pa se "skenira" svatko od njih ponasob,višeše se nema što za reči.Jad i bijeda.Nije da branim djelatnike ovoga centra,ali dovoljno je doći pred centar u uredovne dane,da se vidi koliko i tko sve čeka da mu se pruži kakva pomoć.Naravno da se 370 000 nezaposlenih u RH odražava na rad kako i ovog centra,tako i na sve centre u RH.Ljudi u ovim centrima naprosto pucaju od preopterečenosti,a novog povečanja zapošljavanja nema već godinama.Novinari i političari-politikanti,traže "mesa" i senzacije,pa navaljuju na "najslabiju kariku u lancu", a to su zasigurno centri za soc.skrb u RH.

ZA
zanovijetalo
09:34 24.01.2013.

Ovi u Koprivnici poznati su po pokušajima oduzimanja djece, davanje u udomiteljstvo i poslije na usvajanje. Bio je prije par godina poznati slučaj kad ej perje letjelo u centru.

FR
friz
10:52 24.01.2013.

neka koprivnički Laburisti istraže tko je zapavo otkrio ovaj slučaj.Neugodno će se iznenaditi vezano za svoje tvrdnje.Mislim da su prije svega trebali ići tim putem,a ne da lupetaju i optužuju i pokušavaju kupiti kojeg birača više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije