Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽNA PREDSTAVLJANJA
Povratak na članak

Policija upozorava građane: Pazite na pozive u kojima vas traže bankovne podatke, to nismo mi!

Djelatnici banke službene radnje obavljaju isključivo u svojim poslovnicama, a policijski službenici se dolaskom na kućnu adresu legitimiraju službenom iskaznicom

Komentari 3

Avatar Thc
Thc
13:14 02.07.2022.

Znam da ću dobiti žuti ili zabranu ali stvarno-stvarno moraš biti posebno nadaren za djeliti tako podatke trećim osobama ili još gore kada zovu vremešne ljude iz "policije" da provjere lažne novčanice iz ušteđevine,za takve stvari jednostavno moraš biti talent,ili jesi ili nisi.

VL
DU
Deleted user
11:03 02.07.2022.

Tip poslao poruku preko Whatsappa, jako je zainteresiran za ponuđene dijelove na Njuškalu, preko Pošta.hr će mi uplatiti ćim ispunim tražene podatke kartice i računa, ne spominje IBAN. Kad je skužio da nisam glup, napisao mi je da sam glup. 😂😂

VL
MA
Marvin
10:41 02.07.2022.

Nije moguce da ima i takvih koji ce na tako nesto nasjesti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.