Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječanin prijavljen

Lažni građevinski inspektor naplatio tisuću eura za uslugu

inspektor
Nel Pavletić/Pixsell
26.04.2013.
u 12:17

Kao građevinski inspektor, obećavajući da će Lovrancu pomoći oko rješavanja dokumentacije za građevinske radove, domogao se tisuću eura koje mu je ovaj 30. ožujka unaprijed platio za uslugu.

Opatijska policija, zahvaljujući prijavi prevarenog 37-godišnjaka iz Lovrana, uhitila je 30-godišnjeg Riječanina koji se lažno predstavljao kao građevinski inspektor, a usto je otkriveno i da je kradljivac za kojim su tragali.

Kao građevinski inspektor, obećavajući da će Lovrancu pomoći oko rješavanja dokumentacije za građevinske radove, domogao se tisuću eura koje mu je ovaj 30. ožujka unaprijed platio za uslugu. Lovranac je brzo shvatio da ima posla s prevarantom pa je slučaj prijavio policiji koja je otkrila tko je lažni inspektor.

Utvrdili su i da je isti muškarac u razdoblju od 2. siječnja do 4. ožujka iz dvije kuće u izgradnji u mjestu Rukavac ukrao bakrene kablove, aluminijske oluke i bakrene cijevi za podno grijanje. Poduzeću iz Matulja pričinjena je šteta od 4 tisuće kuna.

Zbog krađe i prijevare Riječanin je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci.

>>Bivša učiteljica na sklapanju lažnih brakova zaradila 237.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije