Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se Anonymous

Lažna uzbuna: Hakeri objavili kako nisu planirali napasti Facebook

'facebook-user-ff'
Arhiva VL
06.11.2011.
u 10:50

U priopćenju za javnost objavili su kako je sve ''zakuhao'' Anthony iz Ohija i stvorio lažnu operaciju Facebook i svijetu je predstavio kao da iza nje stoji Anonymous.

Članovi hakerske skupine Anonymous objavili su kako nisu planirali u subotu napasti Facebook te da je paniku podigao jedan njihov član, piše Cnet. Kažu kako se oko napada nisu svi složili jer za njih nema smisla rušiti servis kojim se i sami koriste.

U priopćenju za javnost objavili su kako je sve ''zakuhao'' Anthony iz Ohija i stvorio imaginarnu operaciju Facebook i svijetu je predstavio kao da iza nje stoji Anonymous. Više puta su ga upozorili da ne žele napasti društvenu mrežu, no Anthony je napad najavio na svoju ruku radi čega su ga Anonymousi diskreditirali objavljivanjem njegovog imena, prezimena, adrese i telefonskog broja.

Anthony je za Cnet rekao kako je pokrenuo stranicu OpFacebook na kojoj je objavljivao informacije iz drugih izvora i operaciji Facebook. Anonymousi su ga kontaktirali i tražili da ukloni podatke, no kako to nije učinio objavili su njegove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije