Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika u zagrebu

Lažna dojava o bombi izazvala kaos u Mirovinskom

\'SLAVONIJA  23.09.2010. VUKOVAR - policijski ocevid u kaficu  Branimir Bradaric/Vecernji list\'
Arhivska fotografija
20.01.2011.
u 14:20

Nepoznata osoba dojavila je nešto prije 14 sati da je u zgradi Zavoda za mirovinsko osiguranje u Mihanovićevoj ulici u Zagrebu postavljena bomba

ZAGREB – Nepoznata osoba telefonom je oko 14.15 sati dojavila da je u zgradi Zavoda za mirovinsko osiguranje u Mihanovićevoj ulici u Zagrebu postavljena bomba. Nakon što je policija uz pomoć pasa obavila protueksplozijski pregled, ustanovljeno je da je dojava lažna.

Iako je policija preporučila da se zgrada evakuira, evakuacija službeno nije naložena, pa su zgradu napustili neki djelatnici, dok su mnogi ostali u zgradi.

Komentara 13

MM
Mladen Miletić
14:50 20.01.2011.

Konačno da su bombe postalenova zbava Hrvatima ...

NT
ntblzg
15:12 20.01.2011.

Bitno je da se mi spremamo za veliki potres, koji je vrlo česta pojava u Zagrebu, svakih par sto godina. Ova panika je mogla biti i zbog požara (koji se, gle čuda, može dogoditi svaki dan), npr. A u stampedu ljudi ginu, zar ne.

DU
Deleted user
16:24 20.01.2011.

Izgleda da je oni feniks počeo djelovat i na domaćem terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije