Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovila ga policija

Latvijac u pijanom stanju gol šetao po stadionu RNK Split

park mladezi
Ivana Ivanović/Pixsell
11.05.2012.
u 12:35

Uočivši ga da šeće po stadionu, netko je pozvao policiju pa je mladić pokušao pobjeći. Uhvatili su ga dok se pokušavao popeti uz ogradu stadiona

Latvijac u dobi od 25 godina stvorio je poteškoće splitskoj policiji u četvrtak oko 14 sati kad je potpuno van sebe, vjerojatno u pijanom stanju, gol i izranjavan šetao po Parku mladeži, stadionu RNK Split, prenosi 24sata.

Uočivši ga da šeće po stadionu netko je pozvao policiju pa je mladić pokušao pobjeći. Uhvatili su ga dok se pokušavao popeti uz ogradu stadiona.

Budući da je bio ozlijeđen, prebačen je u bolnicu.

Policija je izvijestila kako je Latvijac u četvrtak prijavio gubitak dokumenata i prtljage te da utvrđuju okolnosti događaja i identitet muškarca.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tintilinic100
13:36 11.05.2012.

Oskvrnuo je stadion????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije