Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz

Larisa, grad u Grčkoj, ima najveći broj Porsche vozila u svijetu

Volkswagen
AFP
01.11.2011.
u 13:00

U Grčkoj je više registriranih Porsche Cayennes automobila, nego poreznih obveznika koji prijavljuju godišnji dohodak do 50 tisuća eura.

Grad Larisa, glavni grad provincije Tesalije u Grčkoj koja ima 250 tisuća stanovnika, ima najveći broj Posche Cayennes vozila po stanovniku na svijetu, više nego New York ili London, javlja the telegraph.

U Tesaliji je glavna grana gospodarstva poljoprivreda stoga nije baš jasno kako može biti toliko unosno, pogotovo ako znamo da je proizvodnja pala sa 6.65 posto BDP-a 2000. godine na 3.2 posto BDP-a 2007. godine, a subvencije Europske Komisije čine više od polovice nacionalnog poljoprivrednog dohotka.

Prije nekoliko godina u Grčkoj je bilo više registriranih Porsche Cayennes automobila, nego poreznih obveznika koji prijavljuju godišnji dohodak do 50 tisuća eura, pokazalo je istraživanje bivšeg grčkog ministra Heraklesa Polemarchakisa.

Iako se Porsche proizvodi u Njemačkoj ovaj podatak sigurno neće pomoći ionako napetim odnosima sa Grčkom.

Ključne riječi

Komentara 3

OI
oirammario
13:41 01.11.2011.

ko i kod nas.. imaš minimalac a voziš pilu, i nitko te ništa ne pita.

Avatar ivek
ivek
06:05 02.11.2011.

posteni grci opet usli u krizu,,, zasto ne pisu o grckim miljarderima... triba grke opljackat,,

DU
Deleted user
19:48 02.11.2011.

autek se inače zove Cayenne a ne cayennes! novinari, zašto ne zaposlite nakog lektora :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije