Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzi na okidaču
Povratak na članak

Lani odslužio kaznu za trostruko ubojstvo pa odmah naručio novo

Naručitelj Ivan Boršić bio je spreman atentatoru Ivici Štroku platiti do 200.000 kuna

Komentari 6

RA
rasim
19:25 17.12.2010.

cuj ti 3 čovjeka ubio i još dvojicu htio i vec je na slobodi. sit sam više ovih velikih domoljuba koji kradu, ubijaju u ime domovine. a to su zapravo obični kriminalci.

VL
Avatar beg
beg
19:41 17.12.2010.

i koliko vidim po vasem pisanju on je nevin a ima pravo da pocini zlocin i da ga osudite na minimalu bio ko fol branioc cega je bio on branioc,bioo je on nista mrljina jer branioci ostaju prisebi bez obzira kroz sta prosli samo kukavice umiru od straha i izvlace se stim ptsp-om on je sigurno jedna velika kukavica koja se zelila na nekome izskazati kao fol on je neki pa sto nije juriso na cetnicke linije ako je lud

VL
SA
sakiboy
23:20 17.12.2010.

Sad če mu naše vrlo sudstvo izreči ukor jer je samo pokušao ubiti !!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar broz
broz
20:29 18.12.2010.

Gospođo Ružice tužite Republiku Hrvatsku i dobit će te spor garantirao.I uzmite in velike kune,a sa svedokinjom bih i ja volio porazgovarat o njenom svjedočenju.Čovjek je za Vrapče i to pod strogim nadzorom,a vi tako lijepo afirmativno pišete o njemu,To što je bio Deagovaoljac ne amnestira ga od odgovornosti.Dapače!!!!

VL
KR
kraken
10:50 19.12.2010.

Bio je dobar dečko,dobar ratni drug ali ga je ovaj rat koštao,bio je premlad kad je došao u realan život ratnika i nije bio kukavica.Mjesto mu nije u zatvoru već u bolnici!!!!

VL
DO
dojsy
14:18 22.01.2011.

dečko iz prečkog još kao klinac bio je problematičan zar za njega onda treba imati milosti i mi drugi smo bili u ratu pa ne pucamo po drugima. problem uvijek ostaje problem

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.