Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u poreču

Lancima se zavezao ispred suda jer pet godina nije vidio kćer

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
12.11.2019.
u 09:56

Slišković navodi da su problemi započeli 2011. godine kada se učestalo svađao s djevojkom zbog njezine nevjere. Iako su ostali živjeti u istoj kući, nakon nekog vremena izgubili su svaki kontakt

Na neobičan čin jutros se odlučio Slađomir Slišković (41) koji se lancima privezao ispred zgrade Općinskog suda u Poreču. Muškarcu iz Radoši pokraj Višnjana bivša djevojka već pet godina ne dopušta viđanje njihove 14-godišnje kćeri, a pomoć nije dobio ni od nadležnih institucija.

Slišković navodi da su problemi započeli 2011. godine kada se učestalo svađao s djevojkom zbog njezine nevjere. Iako su ostali živjeti u istoj kući, nakon nekog vremena izgubili su svaki kontakt. Međutim, situacija se ponovno zakomplicirala kada je u kuću uselio novi dečko njegove bivše djevojke. 

Sliškovića, koji je tada živio u izoliranom nadograđenom djelu kuće, posjetila je kći i priznala da je mamin novi dečko seksualno zlostavlja. S tom se informacijom Slađomir obratio državnom odvjetništvu, ali sve su tužbe odbijene. Dodaje i kako se Centar za socijalnu skrb također oglušio na njegove pozive, prenosi Glas Istre.

Nakon toga Slađomir više nije smio viđati svoje dijete, a pristup dijelu kuće u kojem ona živi bio mu je zabranjen.

Slišković je u vezi s time kontaktirao policiju, ali istodobno je to učinila i njegova bivša partnerica koja je rekla da joj je prijetio na kućnome pragu.  Zbog toga je zadržan tri dana u pritvoru u Puli.

 

Komentara 10

ZA
zagabria2
10:39 12.11.2019.

Diktatura žena. Gdje su sada babe i Jelena Veljača

LE
Levanto
10:20 12.11.2019.

Muskarce sud tretira ka robu s greskom.

KA
kapunjohan
10:32 12.11.2019.

Ženska prava su ugrožena to svi blebetaju svaki dan. Muškarci tko štiti njihova prava oni jedino mogu biti okrivljeni , oni su povod ,uzrok i osuđenici.Najbolje je ne imati nikakvog posla sa onom drugom stranom osim možda u javnim kućama , plati pa idi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije