Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naletio na šaht

Lančani sudar četiri automobila, dječak teško ozlijeđen

Sudar u tunelu
Ivana Ivanović/PIXSELL
20.07.2013.
u 21:22

U sudaru pet automobila, kod tunela Plasina, prema najnovijim informacijama ozlijeđena je djevojčica.

U tunelu Plasina na autocesti A1 u smjeru Splita jučer je oko 15.50 sati došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri automobila, javlja PU ličko-senjska.

Prvo je 21-godišnja vozačica Toyote Yaris iz Zagreba naletjela na poklopac kanalizacije nakon čega se automobil zanio i udario u zid tunela. Nakon toga došlo je do sudara Honde njemačkih registracija i BMW-a mađarskih registracija. 22-godišnja državljanka Mađarske zabila se u zadnji kraj Honde kojom je upravljao 38-godišnji državljanin Njemačke. Vozačica BMW-a nije držala dovoljan razmak između vozila.

Nakon toga u tunelu je došlo do lančanog sudara nekoliko vozila, u kojem je 7-godišnji dječak zadobio teške tjelesne ozljede, dok su ostali putnici u vozilima zadobili lakše ozljede.

Zbog naleta vozila na poklopac oborinskih voda, protiv odgovorne osobe 'HAC-ONC' slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, izvijestila je PU ličko-senjska.

>> Auto sletio s autoceste, u nesreći poginulo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije