Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični bogataš

Lanac trgovina prodao za 50 milijuna funta, a živi od džeparca koji mu daje supruga

Poundland
Poundland
06.04.2015.
u 23:32

Iako sa suprugom i troje djece živi u vili sa 13 soba, dnevno živi sa "10 ili 20 funta" koja mu daje supruga

Britanski multimilijunaš, 52-godišnji Steve Smith, nakon što je za 50 milijuna funta 2000. godine prodao svoj lanac trgovina Poundland, čak polovicu iznosa dao je svojim roditeljima, a sada živi od džeparca koji mu daje supruga.

Iako sa suprugom i troje djece živi u vili sa 13 soba, dnevno živi sa "10 ili 20 funta" koja mu daje supruga, piše Mirror.

- Dnevno mi žena daje džeparac. Problem je što ja uvijek potrošim svu gotovinu koju imam kod sebe pa mi ona daje 10 ili 20 funta na dan - objasnio je multimilijunaš.

Otac mu dao početnih 50 tisuća funta

U njegovom Poundlandu se moglo kupiti sve, kako bi se reklo "od igle do aviona", a većina artikala je imala cijenu od 1 funte. Prvu trgovinu je otvorio sa 18 godina, a deset godina kasnije lanac trgovina vrijedio je 50 milijuna funta, a stotine trgovina bilo je razasuto diljem Velike Britanije.

Kako bi pokrenuo posao otac mu je dao početnih 50 tisuća funta, a on se roditeljima odužio tako što im je, nakon prodaje, poklonio 25 milijuna funta.

>>Upoznajte najmlađeg milijardera na svijetu: 'Život nije fer'

>>Bogataš s Balkana u kovčegu donio 20 milijuna eura

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
08:20 07.04.2015.

Ovo je sasvim ok od oca je dobio 50 tisuca funti vratio im je 25 miliona funti a nasi tajkuni dobili za jednu kunu tvornice to jest badava a rasprodali su sve za silne milione a radnike otpustii al zato njihova djeca se zalijevaju sampanjcem a ima i onih cije bivse supruge nam sole pamet da je sve bogom dano i da ne kukamo ha ha

Avatar rangojack
rangojack
03:07 07.04.2015.

Vecina zena je pametnija s novcima. On bi vjerovatno sve potrosil na konje,pivu i rent a djevojke.

PA
pajopatak
07:27 07.04.2015.

tako će i našem Todi jednog dana žena davati đeparac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije