Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatina mezimica

Lana Josipović - Reda petice, svira klavir i planira ići na satove plesa

lana josipović
Foto: Pixsell
1/3
12.01.2010.
u 20:39

Lana je odlična djevojka i tatina ljubimica. Ivo je posebno blag s njom. Uvijek se šalimo da je to među njima specijalna ljubav, otkrila je baka Milica.

Do nedjelje nitko nije znao tko je Lana Josipović, mlada i lijepa učenica 15. gimnazije. Ipak, dolaskom njezina oca Ive Josipovića na čelno mjesto države preko noći postala je najpoznatija maturantica u zemlji.

Buduća ikona mladih
No ovih dana sintagma “u zemlji” za tu samozatajnu djevojku postala je preuzak pojam jer ljepoticu koja se u izbornoj noći u očevu stožeru sramežljivo skrivala iza mame Tatjane i među prvima poletjela ocu u zagrljaj čestitati mu na pobjedi zapazili su i strani mediji poput slovenskog Dela. Već su je proglasili najljepšom prvom kćeri koju je Hrvatska imala i budućom ikonom za kojom će se povoditi brojni mladi. I doista nisu u krivu. Iza lijepe vanjštine i blaga osmijeha krije se jednako kvalitetna osoba. Lanina je želja nastaviti živjeti dosadašnjim načinom života u kojem je škola jako važna. A o tome što je zanima i s kim se najbolje slaže progovorile su njezina baka Milica Josipović i teta Višnja Josipović-Smojver.

– Lana je odlična cura i tatina ljubimica – kazala je baka Milica i nastavila:

– Ivo je posebno blag s njom i uvijek se šalimo da je to među njima specijalna ljubav. Razgovaraju o svemu i u trenucima kad je treba usmjeriti Ivi najlakše za rukom polazi da ga Lana posluša u bilo čemu.

Poslije srednje škole, kaže njezina baka, Lana im je pričala da planira upisati studij fizike ili Fakultet elektrotenike i računarstva. No od oca naslijedila je i muzikalnost.

– Završila je glazbenu školu i poput Ive svira glasovir. Divim joj se kako stiže biti tako odlična u svim svojim obvezama. Već je bila uspješna na nekim glazbenim natjecanjima, a o onima iz matematike, fizike i kemije da i ne govorim – ispričala je o svojoj nećakinji Višnja Josipović-Smojver, predsjednikova sestra i profesorica na Filozofskom fakultetu te nastavila nježno nizati samo lijepe stvari:

– Lana je prekrasna cura i moja golema ljubav. Sjećam se kako je bila predivno dijete kad se rodila. Tada još nisam imala svoju obitelj pa sam stalno bila u domu kod Ive i baš zbog nje poželjela sam imati i svoju djecu.

Nećakinje ju obožavaju
Višnja je mama devetogodišnjih blizanki Eme i Nine koje Lanu obožavaju, a i ona njih, no najveća im je zapreka u češćem druženju to što Višnja s obitelji živi u Sesvetama.

Teta Višnja dodala je da Lanu zanima sve što i tipičnu zagrebačku mladež, a uskoro planira krenuti na učenje španjolskog jezika i tečaj plesa. Opisala ju je i kao izrazito toplu i emotivnu osobu vrijednu divljenja.

Ako su pretpostavke da se u Laninu liku rađa novi uzor mladima, trenutačno i nema bolje djevojke koja bi nosila taj naslov. K tome, svi se roditelji u zemlji ne moraju brinuti hoće li njihovo dijete poželjeti biti baš kao predsjednikova kći.

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
21:28 12.01.2010.

ustase su pokatoliceni cetnici, mozda zato, chivo.... glupi ko telad ... pljuc!

MA
malicki
21:37 12.01.2010.

@chivo, da ti odgovorim: gospodin josipović - ima mozak.

TC
tigar-cro
22:38 12.01.2010.

Jos, samo, da ste napisali, kada i kako, \"\"tatina mezimica\"\" ide pskiti , tekst bi bio puno.....\"\"pikantniji\"\"....:-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije