Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta je ignorancije

Lampedusa u Berlinu

Lampedusa,Berlin
DW screenshot
05.09.2014.
u 09:20

Papina je poruka bila upućena i nama, europskim građanima ali i političarima, koji često ostavljaju dojam kao da ih se sudbina očajnih izbjeglica uopće ne tiče

''Vaša sudbina tiče se svih nas!“ Tim se riječima papa Franjo u ljeto 2013. godine na Lampedusi solidarizirao s desecima tisuća izbjeglica iz Afrike koji u potrazi za boljim životom kreću u smjeru Europe. Mnogi tamo nikada ne stignu.

Papina je poruka bila upućena i nama, europskim građanima ali i političarima, koji često ostavljaju dojam kao da ih se sudbina očajnih izbjeglica uopće ne tiče. Izbjeglicama u Berlinu je dosta te ignorancije, oni su odlučili konačno uzeti stvar u svoje ruke.

>>Imigrante je banda krijumčara silovala i mučila prije smrti!

>>Čelnike EU trebalo bi poslati na pansion u zoološki vrt u Tripoliju

Komentara 3

M3
Miške 3
09:36 05.09.2014.

U tome i jest problem , da oni u Berlinu uzmu stvari u svoje ruke. Neka uzmu u Africi. U Berlinu će izroditi novog Hitlera.

HA
harakiri
20:37 05.09.2014.

treba ih vratit u Afriku

XA
xaron
02:13 06.09.2014.

Pa Italija ima svojih milion nezaposlenih a samo ove godine je došlo 100 000 Afrikanaca. Ko će ih nahraniti ili dat im posao ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije