Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi čelnici
Povratak na članak

Lamiji Alečković Informativni servis HRT-a

Dok su povratak Lamije Alečković mnogi pozdravili, novi glavni urednik HTV1 Igor Tomljanović nije bio izbor HRT-ovih zaposlenika

Komentari 11

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:04 26.12.2014.

I dalje tražimo svijećom nekog Hrvata na HRT-u ako postoji neka se javi!

VL
Avatar maxist
maxist
19:29 26.12.2014.

a koji je smisao "ankete"-(što li je već to ?) ako se rezultati ne uvažavaju ?' Rukovodstvo je poprilično u skladu sa jugoslavenskim "ključem" zastupljenosti tzv, naroda i narodnosti ......a zastupljenost Hrvata dolazi u zonu nužne po tom istom ključuu (bravarska opsjednutost !"). Svi su zaštićeni po nekom zakonu I manjinskom obračunu ali Hrvati a posebno domicilni ni po čemu pa se komotno mogu osječati gastarbajterima u (tobože) vlastitoj zemlji..........Nikakva odmazda I promjena vlasti to ne može promijeniti.......

VL
TE
teoodd
19:24 26.12.2014.

Otkud u tv kući koja ne želi samostalnu Hrvatsku da bude Hrvat,zato ih I nema...

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
22:46 26.12.2014.

Skandalozno je zapošljavanje kvazinovinarke ala Alečković koei kao pčelice švrljaju uokolo pa kad sve pukne još uvije je kao opcija povratak na Prisavlje!Žena po ničemu nije na razini za tu funkciju!Sramota za HTV da nisu u stanju za tu funkcijuju pronaći kvalificiranu osobu!

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
06:33 27.12.2014.

Pa nista bez srba. Hrvatski narode koliko ce vas ponizavati ova bagra Banski Dvora I Pantovcaka. Za nih nema sposobni I pametni hrvata, hrvatica. Mora da se Matija Gubec, okrece po grobu, kad vidi ovu nepravdu, namjernu diskriminaciju ovoh napacenog naroda. Dragi hrvati I hrvatice sad je opet vrijeme da se oslobodite komunisticko balkanskog olosa.

VL
PU
Punker
02:38 27.12.2014.

Prava Hrvatica! Jao i joj!

VL
VL
.
14:24 27.12.2014.

Ima li imalo mogućnosti da na tzv HRVATSKOJ televiziji osim državljana Republike Hrvatske bude zaposlen ijedan HRVAT ???

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:33 27.12.2014.

sada kada se prošlo na digitalnu tv, htv treba kodirati i tko god želi gledati besplatni propagandni servis stranke opasnih namjera i balkansko-crkvin pamflet - neka plati i neka gleda. zanimljivo kako balkanskim kapitalistima tj točnije neofeudalcima smeta komunizam ali im paše komunistička pretplata kada od toga imaju vlastitu korist

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.