Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJEŠNI DOGOVORI
Povratak na članak

Lalovac: Razgovarao sam s bankama i tražio pomoć, ali nisu željeli ponuditi nikakva rješenja, slali su pjesmice

Bivši ministar Lalovac izjavio je kako je u više navrata razgovarao s bankama, tražeći dogovor, ali one su pokazale nezainteresiranost, držeći se pritom bahato

Komentari 5

HH
helgin@hogar
21:59 27.09.2016.

saniraj posrnulu banku iz dzepa naroda i onda ju prodaj strancu za kikiriki! racan i sdp su glavni krivci zasto zg banka, pbz, nekad slavonska banka i mnoge druge, godinama odvlace lovu u svoje maticne zemlje!!! ova pljacka je stetna koliko i sanaderova pljacka! sdp je uvijek radio protiv interesa hrvatskog naroda, dok je hdz radio uvijek za svoj interes...fuj

VL
NE
Neo001
20:23 27.09.2016.

A s kime je slučajni el bahati i njegova nesposobna garnitura bio spooban razgovarati. Zarse nisu susjedi ogradili žicom od nas zbog nesposobnih partijskih političara.

VL
SS
sokac sa drave
09:45 28.09.2016.

On zamolio banke za pomoc a one njemu poslale pjesmice.Pa da objasnimo nasem narodu koji je pametan ali se pravi lud.Naime te iste banke su uMadjarskoj isto pokusale Orbanu slati pjesmice da bi jos podastrli sa odama i elegijama.Na sto je Orban njih opalio sa takvim porezima da drzava od njih ima koristi.Kaze kad nam uredno platite porez jos uvijek vam ostane dosta milijardi sto nas pljackate.Narode moj prestanimo sa alkoholom ostanimo na vodi,kako je ono Göthe rekao:Bog nam nije dao glavu da se gledamo u ogledalo(zrcalo) vec da sa njome promislimo trijezni.

VL
DU
Deleted user
21:15 27.09.2016.

banke spekuliraju i onda kad se prespekuliraju i kad novca vise nema onda zele da ih drzava sa poreznim obveznicima spasi... banke ito mogu ici u stecaj i druga banka preuzme njihove poslove. zato im se trebaju postaviti pravila u sluzbi korisnika bankinih usluga, pa kome ide ide. Kome ne ide u stecaj. Ali te male kovertice koji pronadju put do dzepa politicara...one stoje na putu...

VL
ER
Erick
23:47 27.09.2016.

Zasto ugovori postoje? Jedini razlog je taj da su sve strane sigurne u ono sto su se dogovorile. Zakon mozes mjenjati ali ugovori potpisani prije promjene moraju ostati vazeci. Kako mi nismo spremni postivati te ugovore zato imamo toliko blokiranih racuna. Pozivamo se na nase veliko katolicanstvo ali smo doista sve drugo samo ne pravi krscani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.