Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Lalovac oštro upozorio ministre: Ako treba, zaključat ću riznicu!

naslovnica 16.12
Foto: VL
16.12.2014.
u 00:02

– Ne možemo doslovno zaključati blagajnu, ali možemo se potruditi izbjeći nepotrebne troškove - kaže nam visoki izvor upoznat sa stanjem u državnoj riznici.

Iako nema zakonskih mogućnosti zaključati državnu blagajnu, ministar financija Boris Lalovac upravo nešto slično namjerava napraviti od 23. prosinca.

Izvori nam tvrde kako se iz riznice svaki dan šalju apeli i upozorava ministre da ne troše na nepotrebne nabave, poput namještaja i putovanja, ali ministri nisu posve poslušni pa vodeći ljudi Ministarstva financija koriste svaki argument da državu natjeraju na štednju.

Zauzdavanje troškova

– Ne možemo doslovno zaključati blagajnu, ali možemo se potruditi izbjeći nepotrebne troškove. Ako netko ima račun, naravno da ćemo ga platiti, ali radimo sve da troškove zauzdamo – kaže nam visoki izvor upoznat sa stanjem u državnoj riznici.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka

Foto: VLm

Komentara 28

BJ
Bjelovar112
21:43 15.12.2014.

nek zakljuca blagajnu skijasu

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:07 15.12.2014.

Iz naslovnice, eno ga, Danica Ramljak tri puta u tri dana. Koliko se to plati?

MS
mare_split
21:31 15.12.2014.

Opet drugarica Ramljak, ... s dobrim pitanjem ali upućenim na krivu adresu! Prava adresa je:Pantovčak ... bilo bi dobro da ga upita i koliko je optužnice protiv Generala drug 'Pantovčak' sačinio! ... Ponavljam, adresa za takva pitanja u kojima se radi o opakoj sudbini RH i Hrvata je Pantovčak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije