Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hashim Thaci:
Povratak na članak

'Lako je ostvarenje sna da imamo jedan prostor bez granica između Kosova i Albanije'

U bliskoj budućnosti živjet ćemo zajedno, u jednoj zajedničkoj državi Kosovo-Albanija, poručio je Thaci sunarodnjacima u mjestu Hasa u Albaniji

Komentari 30

TO
Toni66
22:41 25.05.2019.

,'Lako je ostvarenje sna da imamo jedan prostor bez granica između Kosova i Albanije' A zašto Ne tlo to može da spriječi i ako se dvije države narodi većina slože ? Dali postoji netko iznad njih da im to možeže da zabrani . Isto kao i uklanjanje granice između Srbije i Srpske republike u Bosni . Narod i žele da žive skupa i bez granica.. Kao je Eu mogla tako da se udruži bez da pita Kinu ili Rusiju ili Mongoliju ..

VL
DI
Direkt
23:07 25.05.2019.

Ovoga je Martin optužio za trgovanje organima? Takve EU i Amerikanci obožavaju. Dok trebaju.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
05:50 26.05.2019.

Ujedinjenje Republike Kosovo i Albanije za početak. Tijekom vremena pridodati jug Srbije uključujući Niš...

VL
WC
wolf_cro
23:02 25.05.2019.

Pobrkao si lončiće (osim ako nisi zlonamjeran). Albanci nisu provodili genocid nad Srbima po Kosovu, tamo su oduvijek većina. S druge strane, Srbi su genocidom uzeli velik dio BiH koji im nikad nije pripadao. Ali sad kad vidim spominjanje Kine i Tusije u vezi Eu... Svašta se ovuda može pročitati.

VL
DU
Deleted user
06:27 26.05.2019.

upišite u google - masovne grobnice u srbiji državni zločin. otkriveno je preko 6 grobnica u kojim su se zakapali albanci a u sve je bio umješan cijeli srpski vrh sa Miloševićem.

VL
Avatar mason
mason
01:55 26.05.2019.

I jos Vojvodinu podijelit Hrvatskoj i Madarskoj .Sandijak muslimanima a beogradski pasaluk pravoslavnim Turcima.BanjaLuka Hrvatskoj kao sto je uvik i bila .To servsko primitivno pleme treba svest na razinu statisticke greske ( na teritori bivse kugoslavije)ako Europa misli zivit bez ratova na svom kontinentu.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
05:50 26.05.2019.

Ujedinjenje Republike Kosovo i Albanije za početak. Tijekom vremena pridodati jug Srbije uključujući Niš...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.