Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Lako je opaliti po šefovima države ili stranaka, ali hajde se zamjeri lokalnom šerifu!

Ukidanje brojnih dopisništava jedan je od najvećih gubitaka za hrvatsko novinarstvo, ali i čitavo društvo

Komentari 6

Avatar Jorge
Jorge
21:47 09.03.2014.

Hm, evo teksta kojim Pofuk teži mijenjati sebe i to je lijepo. Preispitivati. No, s Antom je problem jer bi on uvijek i samo mijenjao druge. Pogrešna perspektiva. I onda ga dopadne reakcija, doduše zlobnija od one iz "Plesa s s vukovima" kad krezubi tip prdne i kaže Costneru: "Stavi ovo na papir." Konačno, karnevalske ludorije na jugu pa taki i u Omišu od davnina kače uglavnom neiskrene i napuhane likove, pa im se možda prigodnim učinio lik koji je tjednima zabavljao čitateljstvo urlajući kako mu ne daju raditi a ispostavilo se da je bio uistinu davež na presici. Pa, evo i "Gay beba iz epruvete" nam je jednom pokazala kako se sjever i jug možda dodiruju u jednoj točki, ali u bezbroj drugih se ne prepoznaju.

VL
AB
abendblatt
12:22 09.03.2014.

Ante Tomic, kao i obicno o moralu kojeg on ne posjeduje, zaboravio je Ante Tomic da je njegov sticenik novinar Vinko Vukovic, zgrazajuci se nad verbalnim izjavamanekih na skupu Hdz-a, glede Kevine jame, zaboravio spomenuti ONE koji su ti Kevinu jamu napunili lesevima, o njima niti slova, zgraza se Ante Tomic o karnevalskom paljenju lutke od papira, a zaboravlja svoju umotvorinu kad je slikovito opisao kako bi on uz pomoc svoga sina zapalio Mladena Grdovica, e moj Tomicu, ne cudi se da se tvoje piskaranje nagradjuje kantom govana.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
18:17 09.03.2014.

bravo gospodine Pofuk. ili još bolje - Gospodine. jer vi ste jedna od rijetkih svijetlih točaka našeg otužnog novinarstva. jedan od rijetkih koji ima hrabrosti i dovoljno je moralan da nazove stvari pravim imenom. pravi je užitak čitati vaše tekstove...e... glas razuma i poštenja u ovoj mutnoj močvari našeg otužnog novinarstva. jedan od rijetko pismenih novinara, a uz to još i sa čvrstim moralnim stavovima koji se ne mijenjaju na dnevnoj bazi. bilo da pišete svoje lijepe tekstove o glazbi, bilo o književnosti ili o ovakvim ružnim stvarima - uvijek je pravo zadovoljstvo pročitati vaše tekstove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.