Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministri vanjskih poslova
Povratak na članak

Lajčak: Hrvatska i Slovačka podupiru proširenje. Kovač: Važno je da zajedno djelujemo na tom planu

"Hrvatska je uvjerena da će susjedne zemlje napredovati prema članstvu, to uključuje i BiH i Crnu Goru, ali i Srbiju", naglasio je, dok je ministar Lajčak također rekao kako vjeruje da će Hrvatska poduprijeti Srbiju i ostale zemlje regije. "Mislim da će se to brzo pokazati u praksi."

Komentari 11

DU
Deleted user
18:52 29.04.2016.

Kovaču, to je glavni hrvatski interes? Članstvo regiona u EU?! A što je s hrvatskim interesima? Što je s povezivanjem na razini Uspravnice!? Hrvatska nije Zapadni Balkan, Kovaču! Neovisno o tome što priča Angela Merkel!

VL
DU
Deleted user
19:26 29.04.2016.

ahahaha...znaci, i Slovacka vas je odkacila i rekla ono sto vec sva deca do 7. godina u EU znaju...dacete saglasnost, vrlo brzo...

VL
KI
kinez14
21:15 29.04.2016.

Hrvatski odgovor treba biti ukidanje Zakona o aboliciji i uvođenje Zakona o univerzalnoj jurisdikciji. Kad je bal nek je maskenbal.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
18:53 29.04.2016.

Neka mi samo netko odgovori zasto bi se Hrvatska zalagala za prosirenje. Dajte pobrinite se da se uzmu novci iz EU fondova, a koga brigs hoce li Sjerbi I drugi u EU.

VL
DU
Deleted user
19:44 29.04.2016.

Glavni interes mora biti biti ocuvanje Hrvata.Hrvatski interesi na prvom mjestu.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
19:02 29.04.2016.

Jako me smeta što se stalno papagajski govori o nekakvoj "univerzalnoj jurisdikciji", koju Srbija nikada nije ni tražila, ni proglasila. Zašto inače (usput rečeno) ne optuže recimo nekog Amerikanca za (u srpskom političkom izričaju do besvjesti ponavljanu mantru) "NATO-agresiju" i "ratne zločine NATo-agresora"? Srbija samo pokušava uzurpirati regionalnu jurisdikciju i nametnuti se kao balkanski žandar.

VL
TI
Tixon
20:07 29.04.2016.

Hrvatsku jedinu u Evropi ne interesuje pridruživanje ostalih zemalja bivše YU.Zato ,u EU parlamentu ,trebe doneti specijalni zakon,po kome Hrvatska ne odlučuje o prijemu tih zemalja.Ponovo do izražaja dolazi ona hrvatska osobina,koju je Dobrica Ćosić nazvao ,,opakim hrvatskim egoizmom''.Hrvatska,čak uobrazila da je Evropa=Hrvatska i da nije važno šta misli npr.Merkel-ova ,već ,isključivo šta misli Hrvatska.Brzo će ,bude li ovako nastavila,Hrvatska tresnuti onom stvari o ledinu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
21:15 29.04.2016.

Jel vas Slovaci pritišću što se tiće Srbije vi ste jednostavno jadni vrduljate drugi vas uče pameti malo Amerikanci malo EU

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:48 29.04.2016.

Kome nije nista jasno, Kovac obilazi Madjarsku i Slovacku zbog blokade Srbije. Dobili su zadatak da ga opasulje, sto bi rekli srbi. Sto je Kovac vise pricao protiv Srbije, to je Vucic dobio vise glasova. To je i bio cilj, pobjeda Vucica, sad ce Kovac zaboraviti clanak 23, Srbija na ubrzanom putu u Eu. A vi desnicari i Hdzovci lazite sami sebe.

VL
Avatar mama mia
mama mia
05:27 30.04.2016.

Svako malo dobiješ po prstima pa za vuho malo s leva malo s desna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.