Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST Bivši batler princeze Diane (opet) naljutio kraljevsku obitelj

Lady Di tiho je umirala jer je princ Charles nije volio

13.05.2009.
u 18:50

Uplašena sam i bojim se da ću poginuti u automobilskoj nesreći, napisala je u jednom pismu lady Diana svom bivšem kraljevskom batleru Paulu Barrelu. U tom je pismu neizravno spomenula kako će njezin suprug, princ Charles, najvjerojatnije “srediti” da ona zauvjek nestane.

Bila je paranoična
“Je li to bio samo njezin strah, predosjećanje, podsvjesna želja da na neki način okonča svoje muke koje je proživljavala tako blizu engleskog kraljevskog trona, a tako daleko od ljubavi koju je toliko željela? Njezina je smrt ipak bila samo tragedija, jednostavno je bila na krivome mjestu u krivo vrijeme. Bila je vrlo paranoična, mislila je da je prisluškuju, snimaju, uhode.

Ja ipak mislim da nitko ne bi ubio majku budućega kralja Engleske”, uvjeren je njezin bivši batler koji je to otkrio u intervjuu talijanskoj televiziji. Prema navodima engleskog Daily Maila, on je izjavio i da je bio i te kako svjestan trenutka kada se veza između Charlesa i Diane posve raspala.

Bio je to dan kada se rodio princ Harry i Charles ga je otišao vidjeti. Provirio je u kolijevku na doslovce pet minuta i samo rekao: “Dječak je...” I otišao na neku opernu predstavu.

Diana se doslovce raspala. Popucali su i oni posljednji konci veze u kojoj je već na početku Charles budućoj princezi najavio da se njome ženi isključivo radi – potomstva. Ona je, kao i svaka žena, htjela mnogo više, prije svega ljubav i razumijevanje, radost zajedničkog života koju s Charlesom nije mogla pronaći.

Kad je to napokon shvatila, suze su postale njezin stalan pratitelj, a želja za ljubavlju jačala je iz dana u dan. Obožavala je sve ono što nije imala. Žudjela je za tim da je netko zagrli, sasluša i pruži joj sigurnost koju sama nije imala.

Kobna 1997. godina
No, usprkos tome izbjegavala je afere sve dok razvod s Charlesom nije ipak označio kraj nesretne priče koja i nije imala izgleda za uspjeh. Tek nakon toga u život joj je ušao James Hewitt, učitelj jahanja, kojeg su žene obožavale i jedini su pravi problem s tom vezom intimni detalji koji su poslije izišli u javnost.

I tada je došao Dodi Al Fayed, uspješan, siguran, bogat i neopterećen kraljevskom hladnoćom, spletkama i spreman voljeti je. Sve do kobnog kolovoza 1997.


Sama i na vlastitu odru

Samo nekoliko sati poslije smrti princeze Diane batler je vidio njezino tijelo. Bila je bez šminke, prekrivena pokrivačem, kosa joj je bila mokra i nepočešljana, ispričao je Paul Barrel. “A noć prije pokopa bio sam pokraj njezina mrtvog tijela na odru. Nije bilo nikog drugog”, kaže. “I kad sam upitao hoće li mi se tko od kraljevske obitelji, pridružiti, nisam dobio odgovor.” Princeza je ležala u londonskoj kapeli i u jednom sam trenutku pomislio kako bi bilo lijepo da je odnesem kući i okružim njezinim stvarima koje je jako voljela.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije