Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezanje proračuna

Ladonja: Upitan je projekt "Istra znanja"

\'Novac_Arhiva VL_Crn_240910\'
Arhiva VL
24.11.2010.
u 14:38

Zoričić je istaknuo da se u proračunu za 2011. godinu za potrebe poljoprivrede na poluotoku planira izdvojiti 15 milijuna kuna više, a za obrazovanje 300.000 kuna manje

Po “Ladonji“ Istarska je županija sve dalje od regije znanja, na što je danas na konferenciji za novinare upozorio član Ladonje Filip Zoričić.

Istaknuo je da se u proračunu za 2011. godinu za potrebe poljoprivrede na poluotoku planira 15 milijuna kuna više novca, a za obrazovanje 300.000 kuna manje. Po njemu je, zbog toga, proklamirana ideja županije kao “Istre znanja“ upitna.

Kazao je da je za projekt "Istra znanja", kojim bi se svim mladim ljudima i djeci u županiji omogućilo pohađanje nastave u jednoj, jutarnjoj, smjeni potrebno izgraditi tri srednje i pet osnovnih škola, 13 školskih i četiri sportske dvorane. No, kazao je Zoričić, on u planiranom proračunu ne vidi novac za te projekte.

Komentara 1

JS
ja sam gladan
14:55 24.11.2010.

Istra je zemlja Jakovčićevih koza.I svaka njegova koza ima ime. Koza Nostra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije